Maailma on täynnä erilaisia pintoja – tee niistä itsesi näköisiä

Perinteisiin linjalattiakaivoihimme lisättiin viime vuonna viisi uutta ja tyylikästä pintavaihtoehtoa, jotka tuovat kylpytiloihin persoonallisuutta ja yhdenmukaisuutta. Pinnat vastaavat ajan trendejä ja viimeistelevät modernit kylpyhuonetyylit.

Valkoiset, steriilit kylpyhuoneet ovat mennyttä. Lämminsävyiset, persoonalliset tilat ovat nykyaikaa. Ne antavat runsaasti mahdollisuuksia yksilöllisiin valintoihin. Yksi tapa luoda yksilöllinen sisustus on yhdistellä värejä ja materiaaleja.


– Kylpyhuoneesta on tullut tila, jolla ilmaistaan persoonallisuutta. Yhä useammat haluavat valita yhteensopivia materiaaleja niin lisävarusteisiin kuin kylpyhuonekalusteisiin, hanoihin ja lattiakaivoihin. Tästä syystä toimme viime vuonna markkinoille linjalattiakaivoihimme viisi uutta pintavaihtoehtoa, joilla tyylin viimeistely onnistuu helposti, kertoo Unidrainin markkinointijohtaja Birgitte Arendsdorf Olsen.


HighLine Colour -sarjan mallit ovat messinki, kupari, musta, käsinkiillotettu ruostumaton teräs ja harjattu ruostumaton teräs. Värit ja pinnat noudattelevat ajan trendejä ja viestivät ylellisyydestä ja elämänlaadusta.


HighLine Colour on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä ja PVD-käsitelty messinkisellä, kuparisella tai mustalla pinnoitteella, mikä takaa optimaalisen kunnossapidon ja kestävyyden. 


– Nämä viisi pintavaihtoehtoa luovat punaisen langan minimalistiseen muotoilutyyliimme. Samalla pinnat sopivat yhteen ajan trendien kanssa, sillä kupari ja messinki ovat nyt kovassa huudossa. Nämä pintavaihtoehdot ovat olleet suosittuja viime vuosina ja kaikki viittaa siihen, että tämä suuntaus jatkuu. HighLine Colour -sarja on otettu todella hyvin vastaan, mistä olemme tietysti erittäin ylpeitä, sanoo Birgitte Arendsdorf Olsen.

Lue lisää HighLine Colour -sarjasta täältä

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa