ESTEETTISET JA TOIMINNALLISET
LATTIAKAIVOT

Suunnittele kylpyhuone joka tarjoaa jokapäiväistä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Valitsetpa minkä tahansa tuotteistamme, ratkaisu on aina kosteusturvallinen.

LINJALATTIAKAIVO

Unidrain linjalattiakaivoa on saatavana kahdessa eri mallistossa, ClassicLine ja HighLine, jotka molemmat voidaan asentaa kiinni seinään, tai sijoittaa vapaasti lattialle. Tämä tarjoaa upeat mahdollisuudet luoda kauniita ja toimivia kylpyhuoneita ja Unidrainin patentoidut teräslaipat tekevät siitä kosteusturvallisen.

Linjalattiakaivo mahdollistaa isojen laattojen käytön kylpyhuoneen lattiassa. Linjalattiakaivo sulautuu helposti tilaan antaen kylpyhuoneeseen rauhallisen ja tyylikkään ilmeen.

Gulvafløb HighLine Sort
unidrain flexline Custom double shower fi 1

FLEXLINE

Flexline on yhtenäinen linjalattiakaivo laatoitettavalla Custom-kannella.


Tuotteen mitoitus on määritettävissä vapaasti 500–2000 mm välillä, myös viemäröinnin kytkentäpaikka voidaan määrittää entistä vapaammin, joka antaa toteutuksiin entistäkin joustavammat mahdollisuudet.

Riippumatta kaivon pituudesta asennuskorkeus pysyy aina matalana.

MODUL1100

Unidrain Modul1100  valmistetaan aina mittojen mukaan. Tämä tarjoaakin useita vaihtoehtoja rakentaa ratkaisu, joka sopii erityisesti hotelleihin ja kylpylöihin, pukuhuoneisiin, tai suurempiin kylpyhuoneisiin.

Voit valita ClassicLine tai HighLine mallin, asentaa kehykset peräkkäin, laatoittaa kehysten välin, tai yhdistää kehykset toisiinsa Flex-jatkopaloilla. 

Specialafløb custom
Corner gulvafløb

KULMAKAIVO

Kulmakaivo on hyvä ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin, joissa tilaa on rajoitetusti. Unidrain kulmakaivo on kooltaan todella pieni ja siksi tilaa säästävä ja huomaamaton. 

Kulmakaivoa on saatavana ClassicLine ja HighLine mallistossa.

MATLINE

MatLine, Unidrainin kätevä kuramatto on kehitetty toimivuutta ja muotoilua arvostaville. 

MatLine voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen tai eteisen lattiaan. Se kytketään olemassa olevaan viemäriin, jonka kautta vesi ja lika valuvat pois.

MatLine gulvafløb