HIGHLINE COLOUR
Tyyliä väreillä
HIGHLINE CUSTOM
Huomaamaton tyyli
CLASSICLINE ANNIVERSARIO
Ajatonta tyylikkyyttä
CLASSICLINE COLUMN
Aito ja alkuperäinen
Previous slide
Next slide
HIGHLINE COLOUR
Tyyliä väreillä
HIGHLINE CUSTOM
Huomaamaton tyyli
CLASSICLINE ANNIVERSARIO
Ajatonta tyylikkyyttä
CLASSICLINE COLUMN
Aito ja alkuperäinen
Previous slide
Next slide

LINJALATTIAKAIVOT

Unidrain linjalattiakaivo  voidaan asentaa kiinni seinään, tai sijoittaa vapaasti lattialle. Kumman mallin valitsetkin, lattiakaivomme on aina varustettu Unidrainin patentoiduilla teräslaipoilla jotka tekevät siitä kosteusturvallisen.

KAKSI UNIDRAIN MALLISTOA

ClassicLine
Alkuperäinen mallisto

Linjalattiakaivo on Unidrainin ensimmäinen tuote ja koko yrityksen perusta. Linjalattiakaivo patentoituine seinä- ja lattialaippoineen oli mullistava keksintö, sillä sen ansiosta Unidrain-linjalattiakaivo voidaan sijoittaa täysin turvallisesti seinän viereen. 

ClassicLine on alkuperäinen Unidrain-mallisto, joka koostuu kehyksestä ja ritilästä. Kehys on tässä mallistossa pakollinen, sillä se tukee ritilää. Neljä harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettua grillimallia takaavat, että jokaiseen makuun löytyy sopiva ratkaisu.

Valitse neljästä klassisesta ritilästä

Column

Classic

Anniversario

Stripe

transparent

Square

transparent

Inca

HighLine
Ainutlaatuinen muotoilu

HighLine on ainutlaatuinen, palkittu Unidrain-mallisto. Tässä mallistossa ritilä on korvattu yhtenäisellä Panel-kannella. Custom-mallissa kansi päällystetään valitulla lattialaatalla, jolloin lattiakaivosta tulee lähes huomaamaton. 

HighLine on myös kehitetty edelleen HighLine Colouriksi, johon olemme lisänneet värejä, joiden ansiosta linjalattiakaivo on helppoa sovittaa yhteen muiden kylpyhuoneen yksityiskohtien kanssa. HighLine Color -mallistosta on saatavilla kiillotettu, kromia muistuttava rst-paneeli, sekä messinki, kupari ja musta, kaikki värilliset tuotteet ovat PVD-käsiteltyä harjattua ruostumatonta terästä.

Voit valita seitsemästä eri HighLine vaihtoehdosta

Panel, harjattu teräs

Kiillotettu teräs

Messinki

Kupari

Musta

laatoitettava Custom

Cassette

Linjalattiakaivo seinän viereen tai vapaasti lattialle sijoitettuna

Unidrain tunnetaan nykyaikaisista ja turvallisista ratkaisuista, jotka sopivat sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Linjalattiakaivomme sopivat kaikkiin rakenteisiin, ja voit valita sijoitetaanko se seinän viereen vai vapaasti lattialle.

Linjalattiakaivo seinän viereen

Tunnettuja, seinän viereen sijoitettavia linjalattiakaivojamme voidaan käyttää kaikenlaisissa kohteissa ja rakenteissa.  Linjalattiakaivo on 100% kosteusturvallinen ja sillä on kaikki vaadittavat paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät.

Seinän viereen sijoitettavaa linjalattiakaivoa on saatavana ClassicLine ja HighLine mallistoissa.

linjeafloeb 2versioner CL HL 1000x10005

Vapaasti lattialle asennettavat

Aina kaivon sijoittaminen seinän viereen ei ole tilan suunnittelun, tai lattian kaatojen kannalta paras vaihtoehto, siksi Unidrain on kehittänyt myös vapaasti lattialle asennettavan mallin.

Tämä antaa sinulle vapauden sijoittaa linjalattiakaivo siihen mihin se tilan ja toimivuuden kannalta parhaiten sopii.

Meiltä löydät ratkaisun myös muovimatolle.

ESITTEET

ClassicLine

HighLine

Lookbook

GALLERIA