IDEA JA PERIAATE

Lattiakaivon tarkoitus on ohjata vesi pois suihkutilasta. Ympäröivän lattian kaadot tulee ratkaista oikealla tavalla valittuun lattiakaivoon nähden. Jos kaato ei ole riittävä – tai vielä pahempaa, jos kaato on toteutettu väärin – on olemassa riski, että vesi aiheuttaa rakennuksen rakenteille vakavia vahinkoja.

Perinteisesti suihkutilassa on totuttu käyttämään keskilattialle sijoitettua pistekaivoa. Tästä johtuen lattiankaadot on jouduttu tekemään kaikilta neljältä sivulta. Tämä johtaa siihen, että lattiassa on ollut mahdollista käyttää vain pientä lattialaattaa.

Ratkaisu tähän ongelmaan oli Unidrainin perusidea. Unidrain linjalattiakaivo voidaan sijoittaa kosteusturvallisesti seinän viereen, jolloin lattiakaato on mahdollistaa toteuttaa yhdensuuntaisena, tämä mahdollistaa ison lattialaatan käytön kylpyhuoneen lattiassa.

Unidrainin patentoidut yhtenäiset teräslaipat tarjoavat lattiakaivolle kosteusturvallisen liitoksen lattiaan ja seinään. Unidrainin alkuperäinen idea ja myöhemmin laajennettu tuotevalikoima on testattu ja se täyttää kaikki rakennusmääräysten vaatimukset.

Patentoidut seinälaipat

 

unidrain 4parts ClassicLine Column 03

4 osaa – 1 kaivo

Kulmakaivo – sama periaate 

GlassLine – koko suihkunurkkauksen toteutus huomioitu

Hyväksynnät

Unidrain -kaivojen vesitiiviys ja toimivuus on todettu perusteellisissa EN1253 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Eurofinsin myöntämä suomalainen tyyppihyväksyntä perustuu.

Unidrainin ainutlaatuinen rakenne on patentoitu Euroopassa (1287213). Patenttia on haettu useissa maissa ympäri maailmaa.

Unidrain on rekisteröity tuotemerkki.

indesign tegn 1000x1000 1

Suunnittelu

Valitse tarvitsemasi osat helposti Unidrain-suunnitteluohjelmalla. Suunnitteluohjelmasta saat lähetettyä itsellesi tai asiakkaallesi osalistan tuotekoodeineen. 

Tarvitsetko mittatilausmallin?

Mittatilauskaivo voidaan suunnitella tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä, autamme sinua suunnittelussa.  

p. +358 20 778 9030
[email protected]