LATTIAKAIVOT

Unidrain lattiakaivot ovat nykyaikainen ja toimiva ratkaisu kylpyhuoneisiin

Valitsetpa minkä tahansa tuotteistamme, ratkaisu on aina sekä tyylikäs, että kosteusturvallinen.

LINJALATTIAKAIVO

Unidrain linjalattiakaivo  voidaan asentaa kiinni seinään, tai sijoittaa vapaasti lattialle. Kumman mallin valitsetkin, lattiakaivomme on aina varustettu Unidrainin patentoiduilla teräslaipoilla jotka tekevät siitä kosteusturvallisen.

Linjalattiakaivo mahdollistaa isojen laattojen käytön kylpyhuoneen lattiassa. Meiltä löydät ratkaisun myös muovimatolle.

Linjalattiakaivoa on saatavana kahdessa eri mallistossa: ClassicLine ja HighLine.

indesign gulvafloeb

MITTATILAUSKAIVO

Unidrain Modul1100 on joustava ratkaisu isompiin kylpyhuoneisiin ja ne valmistetaan aina mittojen mukaan. Tämä tarjoaakin useita vaihtoehtoja rakentaa ratkaisu, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Voit valita ClassicLine tai HighLine mallin, asentaa kehykset peräkkäin, laatoittaa kehysten välin, tai yhdistää kehykset toisiinsa Flex-jatkopaloilla. 

KULMAKAIVO

Kulmakaivo on hyvä ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin, joissa tilaa on rajoitetusti. Unidrain kulmakaivo on kooltaan todella pieni ja siksi tilaa säästävä ja huomaamaton. 

Kulmakaivoa on saatavana ClassicLine ja HighLine mallistossa.

indesign gulvafloeb
indesign gulvafloeb

MATLINE

MatLine, Unidrainin kätevä kuramatto on kehitetty toimivuutta ja muotoilua arvostaville. 

MatLine voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen tai eteisen lattiaan. Se kytketään olemassa olevaan viemäriin, jonka kautta vesi ja lika valuvat pois.