HELPPO ASENNUS JA TOIMIVA LOPPUTULOS
- LATTIAKAIVOSTA RIIPPUMATTA

Unidrain lattiakaivo on luotettava ja turvallinen ratkaisu, joka tuo tyylikkään viimeistelyn märkätilaan. Riippumatta siitä minkä mallin valitset, saat aina toimivan ja kosteusturvallisen lopputuloksen.

LINJALATTIAKAIVO

Unidrain linjakaivo koostuu neljästä osasta, jotka yhdessä muodostavat maailman kosteusturvallisimman linjalattiakaivon. Patentoidut seinälaipat pitävät veden poissa rakenteista ja ehkäisevät kosteuden aiheuttamia vahinkoja.

Unidrain linjakaivo voidaan asentaa joko seinään viereen tai vapaasti lattialle. Meiltä löydät ratkaisun myös muovimatolle.

MODUL1100

Unidrain Modul1100 valmistetaan aina mittojen mukaan. Tämä tarjoaakin useita vaihtoehtoja rakentaa ratkaisu, joka sopii erityisesti hotelleihin ja kylpylöihin, pukuhuoneisiin, tai suurempiin kylpyhuoneisiin.

Voit valita ClassicLine tai HighLine mallin, asentaa kehykset peräkkäin, laatoittaa kehysten välin, tai yhdistää kehykset toisiinsa Flex-jatkopaloilla.

FLEXLINE

Flexline on yhtenäinen linjalattiakaivo laatoitettavalla Custom-kannella. 

Tuotteen mitoitus on määritettävissä vapaasti 500–2000 mm välillä, myös viemäröinnin kytkentäpaikka voidaan määrittää entistä vapaammin, joka antaa toteutuksiin entistäkin joustavammat mahdollisuudet.

Riippumatta kaivon pituudesta asennuskorkeus pysyy aina matalana. 

unidrain flexline Custom double shower fi closeup

KULMAKAIVO

Kulmakaivo on hyvä ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin, joissa tilaa on rajoitetusti. Unidrain kulmakaivo on kooltaan todella pieni ja siksi tilaa säästävä ja huomaamaton. 

MATLINE

MatLine, Unidrainin kätevä kuramatto, joka on kehitetty toimivuutta ja muotoilua arvostaville. 

Järjestelmä sisältää: Maton, rungon, roskasihdin ja kura-altaan. Matto on samalla tasolla ympäröivän lattian kanssa. Maton alla on roskasihti hiekkaa ja kiviä varten. Sen alapuolella on kura-allas, joka on valettu lattiaan. 

MatLine voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen tai eteisen lattiaan. Se kytketään olemassa olevaan viemäriin, jonka kautta vesi ja lika valuvat pois.