Skip to main content

Linjalattiakaivo

Unidrain-linjalattiakaivo voidaan sijoittaa joko seinän viereen tai vapaasti keskelle lattiaa. Kaikissa ratkaisuissamme on patentoidut Unidrain-seinä- ja lattialaipat, jotka tekevät lattiakaivosta täysin vesitiiviin. 

 

Näytä kaikki tuotteet

Kaksi designmallistoa

Linjalattiakaivo - ClassicLine

ClassicLine

Alkuperäinen Unidrain-mallisto

Linjalattiakaivo - HighLine

HighLine

Ylellinen Unidrain -mallisto

ClassicLineLinjalattiakaivo on Unidrainin ensimmäinen tuote ja koko yrityksen perusta. Lattiakaivo patentoituine seinä- ja lattialiitoksineen oli mullistava keksintö, sillä sen ansiosta lattiakaivo voidaan sijoittaa täysin turvallisesti seinän viereen.

ClassicLine on alkuperäinen Unidrain-mallisto, joka koostuu kehyksestä ja ritilästä. Kehys on pakollinen, sillä se tukee ritilää. Kuusi harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettua ritilämallia takaavat, että jokaiseen makuun löytyy sopiva ratkaisu.

HighLineHighLine on ainutlaatuinen, designpalkittu Unidrain-mallisto. Tässä mallistossa perforoitu ritilä on korvattu yhtenäisellä paneelilla. HighLine-malliston tuotteet  ovat harjatusta teräksestä valmistettu Panel, kasettimallinen Cassette, jonka voi täyttää omalla materiaalilla, ja hillitty Custom. Custom-mallissa paneeli päällystetään palalla ympäröivän lattian lattialaattaa, jolloin lattiakaivosta tulee lähes huomaamaton. HighLine-sarja sopii ylellisyyttä arvostavalle.

HighLine Colour

HighLine Colour on palkitun HighLine-mallistomme laajennus, jossa olemme leikitelleet kehysten ja paneelien viimeistelyillä ja väreillä luoden uusia mahdollisuuksia kylpytilan metalliosien yhdistelyyn. HighLine Colour -mallistosta on saatavilla käsinkiillotettu, kromia muistuttava rst-paneeli sekä messingin, kuparin ja mustan sävyiset PVD-käsitellyt rst-paneelit. Saatavilla kaikissa pituuksissa. 

Messinki
Messinki
Kupari
Kupari
Musta
Musta
Kiillotettu teräs
Kiillotettu teräs

Galleria

EsitteetEsitteet - ClassicLine
ClassicLine 
Esitteet - HighLine
HighLine 
Esitteet - HighLine Custom
HighLine CustomNäytä kaikki esitteet

Suunnittele ja laske

Konfigurointityökalun avulla voit suunnitella kohteeseesi sopivat Unidrainit.
Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai tulostaa sen.

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
[email protected]