Heidi ja Henrik loivat design-kylpyhuoneen

Tanskalainen pariskunta, Heidi ja Henrik, antoivat kylpyhuoneelleen ylellisen päivityksen. Pari valitsi kylpyhuoneeseensa high-end-tuotteita, ja käytyään 9 vuoden ajan suihkussa kylpyammeessa heillä on nyt suuri, kaunis suihkunurkkaus, jossa on modernin minimalistinen ilme.

Tyylikäs kylpyhuone sisältää useita Unidrain-tuotteita: suihkunurkkaus on toteutettu GlassLine-ratkaisulla, jossa lattiakaivo ja suihkuseinä on integroitu samaan tuotteeseen. Reframe Collection -mallistomme kylpyhuonetuotteet sopivat hyvin huoneeseen, jossa mm. saippuahylly integroidulla suihkulastalla on välttämätön apu jokapäiväisessä käytössä.

Tuotteemme olivat tyylitietoisen parin perustana koko kylpyhuoneen suunnittelulle.


”Olemme hulluina ilmeeseen, jonka Unidrain-tuotteet antavat uudelle kylpyhuoneellemme. GlassLine-sarja mahdollistaa puhtaat linjat ja raa’an pelkistetyn minimalismin, jossa ruuvit ja kiinnikkeet tai vastaavat eivät ”häiritse” silmää, koska ne on täysin piilotettu.”

Heidi ja Henrik eivät ole valinneet GlassLine-ratkaisua vain sen upean designin perusteella. Sen tarjoama kosteusturvallisuus on myös ollut ratkaisevaa:

”Se antaa meille varmuuden siitä, että meidän ei tarvitse olla huolissaan vesivahingoista, joiden korjaaminen voi maksaa helposti tuhansia kruunuja. GlassLine-ratkaisun integroitu kaato ja teräksiset lattia- ja seinälaipat varmistavat, että olemme paremmin suojattuja asennusvirheiltä ja vesivahingoilta.”

Kylpyhuonetuotteiden mallisto ilmeen viimeistelyyn


Yhtenäisen visuaalisen ilmeen luomiseksi pari valitsi myös Unidrainin Reframe Collection -kylpyhuonetuotteet. Mallistoon kuuluu muun muassa shampoohylly, johon suihkukuivain kiinnittyy kätevästi magneetilla. Lisäksi heidän kylpyhuoneessaan on malliston pyyhetanko, pyyhekoukut, wc-harja ja wc-paperiteline – kaikki samaa kaunista käsinkiillotettua terästä, joka korostaa minimalistista pohjoismaista muotoilua.


Lue lisää GlassLine-sarjasta täältä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa