Skip to main content

GlassLine

Unidrainin ylellinen GlassLine-suihkunurkkasarja on valmistettu karkaistusta lasista ja ruostumattomasta teräksestä. Lasipinta on käsitelty nanoteknologialla, joka vähentää puhdistustarvetta merkittävästi. GlassLine-suihkuseinät voidaan asentaa tukevasti ilman näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä. Linjalattiakaivo on integroitu osaksi GlassLine-ratkaisua. 

 

 

Näytä kaikki tuotteet

Estetiikka ja toimivuusGlassLine-suihkuseinät asennetaan tukevasti ilman näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä.
Paksu lasiseinä näyttää lähes seisovan paikallaan, vain hillityn teräskehyksen kiinnittäessä sen seinään ja lattiaan.
Suihkunurkan viimeistelevät saman sarjan suihkualusta, suihkuovi ja ylätanko.
 

 

 

Esittely

Tekniikka

Vesitiivis rakenne ympäri koko suihkunurkan - ShowerLine

ShowerLine (kiinteä moduuli)

Vesitiivis rakenne ympäri koko suihkunurkan

- Helppo asentaa

Suihkuseinä asennetaan seinässä ja lattiassa olevaan kiskoon - GlassLine asennus

GlassLinen asennus

Suihkuseinä asennetaan seinässä ja lattiassa olevaan kiskoon

- Patentoitu rakenne: täydellinen ratkaisu suihkunurkkaan Unidrainin suihkuseinät tulee aina asentaa niitä varten suunniteltuun ShowerLine-lattiakaivokalusteeseen ja seinään kiinnitettävään teräsprofiiliin. ShowerLine kiinnitetään seinään erikoiskiskolla ja valetaan kiinni lattiaan. Lattiakaivokaluste on suunniteltu siten, että se luo automaattisesti 2% kaadon, mikä helpottaa valutyötä. Unidrainin patentoitu laippajärjestelmä takaa täysin vesitiiviin suihkunurkan. 

Järjestelmä on kehitetty ShowerLine-lattiakaivokalusteen ympärille, mikä tekee järjestelmästä tähänastisista suihkunurkka-asennuksista pitävimmän ja turvallisimman.

 

Mallit

Valittavana 3 silkkipainatettua kuviointia tai Transparent.

Suihkuseinä

Lasiseinä on asennettu tyylikkääseen harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettuun profiiliin. Teräsprofiilit kiinnitetään lattiaan ja seinään ilman näkyviä kiinnikkeitä. Lattian alla on ShowerLine-lattiakaivo, joka on kehitetty Unidrainin alkuperäisestä lattiakaivosta. ShowerLine-lattiakaivossa on erityinen kisko, johon suihkuseinä kiinnitetään. Se takaa asennuksen kestävyyden ja turvallisuuden.

GlassLine-suihkuseinät sopivat kaikkiin kylpyhuoneisiin. Saatavilla on useita kokoja sekä oikea- että vasenkätisinä.
Mallisto sisältää täysin kirkkaan Transparent-mallin ja silkkipainatetuilla kuvioilla varustettuja malleja.

Suihkuovi

Suihkuovi viimeistelee suihkunurkan. Ovi on valmistettu samoista tinkimättömistä materiaaleista kuin suihkuseinä, ylätanko ja lattiakaivo. Kaikki materiaalit on valikoitu tarkasti, jotta ne korostavat tyylikästä ja ajatonta muotoilua ja antavat kylpyhuoneelle viimeistellyn ilmeen ja kokonaisvaikutelman.

Kaunis lasinen suihkuovi asennetaan omilla tyylipuhtailla kiinnikkeillään, jotka toistavat suihkuseinän alaosassa olevan teräskiskon muotoilua. Oven muotoilu on yksinkertainen eikä siinä ole vedintä.

Yläkisko

Yläkisko vakauttaa suihkuseinän ja sitä suositellaan GlassLine-suihkuoven asennuksen yhteydessä. Yläkisko takaa yhdessä suihkuoven tiivistyslistan kanssa, että seinän ja oven välinen liitäntä on täysin tiivis. Teräksisestä yläkiskosta on saatavilla yksi pituus, joka voidaan katkaista suihkunurkkaan sopivaksi. Lasisesta yläkiskosta on saatavilla kolme eri pituutta.

Suihkualusta

Kokonaisuus, joka sisältää Unidrain-suihkualustan, -suihkuseinät ja -lattiakaivon, luo kylpyhuoneeseen kauniin, minimalistisen ilmeen. Unidrain-suihkualusta on valmistettu erittäin laadukkaasta lasista ja ruostumattomasta teräksestä. Kuten muutkin Unidrain-tuotteet, suihkualusta on täysin turvallinen ratkaisu tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä. Suihkualusta asennetaan kuten yksi iso laatta, ja siinä on liukuesteenä toimiva kuviointi. Suihkualustasta on saatavilla kolme pituutta ja leveyttä.

Galleria

Esitteet

GlassLine
GlassLineNäytä kaikki esitteet

Suunnittele ja laske

Konfigurointityökalun avulla voit suunnitella kohteeseesi sopivat Unidrainit.
Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai tulostaa sen.

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
info@unidrain.fi