GlassLine: Design ja turvallisuus samassa paketissa

Kun valitset suihkunurkkaukseen GlassLinen, sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja tyylikkään muotoilun ja tehokkaan kosteuseristyksen välillä. Se tarjoaa molemmat samassa. GlassLine-sarja on elegantti ja esteettinen laaturatkaisu, jossa lattian kaato, lattiakaivo ja suihkuseinä on yhdistetty yhteen tuotteeseen.
Tehokas kosteuseristys 


Kaunis design ei riitä, jos tuotetta ei ole teknisesti suunniteltu vesivahinkoja ehkäiseväksi. Jos vahinko tapahtuu, kylpyhuoneen remontoiminen voi tulla todella kalliiksi sekä asiakkaalle että asentajalle. Siksi on hyvä idea ajatella kosteusturvallisuutta jo tuotteita valitessa. GlassLine-tuotesarjan suunnittelussa on tähdätty turvallisimpaan mahdolliseen suihkunurkkaan.

  • Asennuksessa käytettävään ShowerLine-lattiakaivokalusteeseen on sisäänrakennettu suositeltu 2 prosentin kaato. Tämä tarkoittaa, että tarkan kaadon tekeminen on uskomattoman helppoa ja turvallista. ShowerLine on suunniteltu siten, että sen asentaminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa.
  • Rakenne on kehitetty alkuperäisestä Unidrain-linjalattiakaivosta, ja siinä on samat teräksiset lattia- ja seinälaipat. Teräksinen laipparakenne varmistaa kriittiset nurkat sekä seinä- ja lattiapintojen väliset ylitykset ja tekee suihkunurkkauksesta täysin märkätilasuojatun.
  • Lasiseinä asennetaan teräskiinnikkeisiin, jotka jäävät piiloon laattojen alle. Näkyviin ei jää kiinnikkeitä tai ruuveja ja seinä on täysin tiivis.
Kaunis muotoilu


Suihkuseinä on kiinnitetty ilman näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä. Se kiinnittyy laattojen alle jääviin kiskoihin ja näyttää seisovan lähes kiinnityksettä paikallaan. Suihkuseinästä on saatavana kirkas ja mattapainatettu malli, ja lisävarusteena siihen voidaan lisätä saman sarjan suihkuovi ja ylätanko. 

GlassLine on suihkunurkkaus, jossa on tyylikäs ja minimalistinen ilme – se on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää sarjasta tai tutustu siihen täällä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa