70-luvun kylpyhuone koki suuren muutoksen

Itseoppinut remonttimies muutti kylpyhuoneensa 70-luvun omakotitalossa huoneeksi, jossa todella viihtyy. Unidrainin ainutlaatuiset ratkaisut viimeistelevät kokonaisuuden.

Pohjois-Kööpenhaminasta, kodikkaan vehreältä asuinalueelta, löytyy joukko arkkitehtien piirtämiä klassikkotaloja 70-luvulta. Taloja yhdistävät kauniit, keltaiset tiiljulkisivut ja pelkistetyt, funktionaaliset linjat, joihin monet rakastuvat. 


Yhdet pohjoiskööpenhaminalaisen Vedbækin onnellisista talonomistajista ovat 34-vuotias Mads, hänen vaimonsa ja tyttärensä. Sen lisäksi, että he ovat olleet kiireisiä Rørvigin kesämökkinsä kunnostamisen kanssa, he ovat työskennelleet kovasti myös talonsa parissa. He kertovat projekteista blogissaan.


Tuorein – ja yksi suurimmista – projekteista on kylpyhuone, joka on kokenut suuren muodonmuutoksen. Kaikki pinnat on uudistettu laadukkailla materiaaleilla, jotka tuovat tilaan ripauksen hotellitunnelmaa. Lattialla oleva WC-istuin on saanut väistyä seinä-wc:n tieltä, vanha kattoikkuna on korvattu hienolla sähkökäyttöisellä kattoikkunalla – ja Unidrainin ratkaisut näkyvät niin lattialla kuin seinälläkin.

Unidrain nostaa rimaa


Suihkutila – kuten muukin osa huoneesta – on muuttunut huomattavasti. Pesualue on rajattu GlassLine-suihkuseinällä, joka varmistaa, että vesi ei roisku muualle huoneeseen.


– Unidrain on valmistanut erittäin tyylikkään lasiseinän suihkuun. Teräskehyksinen seinä kiinnittyy seinään ja lattiaan laattojen alla, joten kiinnitys on lähes näkymätön. Todella upea lopputulos ja laadukas ratkaisu, Mads kirjoittaa blogissaan.


Suihkutilassa on myös HighLine Custom -lattiakaivo, jonka kansi on päällystetty lattialaatalla – vain kapea ura erottaa kaivon kannen ja lattiapinnan.


– Unidrainin Custom-kaivo on upea yksityiskohta suihkussa, koska lattiakaivo on lähes näkymätön ja sulautuu yhteen laattojen kanssa, Mads jatkaa.


Viimeistellyssä kylpyhuoneessa on myös Reframe-suihkuhylly, johon on integroitu magneetilla kiinnittyvä suihkulasta.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa