Ylellisiä kylpyhuoneita Aarhusin uusissa satamakodeissa

Tanskan Aarhusissa, meren rannalla, sijaitsee nimensä mukaisesti z-kirjaimen muotoinen Z-Huset, jossa on vieri vieressä kutsuvia kattoterasseja. Rakennus henkii todellista luksusta ja sisältää myös ylellisiä Unidrainin kylpyhuoneratkaisuja.

Aarhus Ø on eläväinen, moderni ja nopeasti kehittyvä kaupunginosa. Aiemmin alueella oli konttisatama, mutta viime vuosina siellä on toteutettu lukuisia rakennushankkeita. Arkkitehdit ovat saaneet toteuttaa luovuuttaan vapaasti, mikä on tehnyt Aarhus Ø:sta viehättävän keitaan Jyllannin vilkkaassa pääkaupungissa. Alue on nyt hurmaava ja houkutteleva kanaalien kaupunginosa. Ylelliset merinäköalahuoneistot tarjoavat tavanomaisesta poikkeavia koteja ja ympäröivällä alueella on tapahtumia jokaiseen lähtöön.  Rantabaarin loungealue on kesäisin suosittu kokoontumispaikka, samalla kun Tanskan suurin kaupunkipuutarha kutsuu luokseen kaikkia luonnon ja kasvien ystäviä. Uimarit voivat kehittää taitojaan Aarhus Havbane-uimaradalla. Vierailun väärti on myös 15-metrinen näköalatorni, joka on samalla arkkitehtonisesti upea luomus.

Arkkitehtuuri ja sijainti huippuluokkaa

Rannalla sijaitsee myös Z-Huset, jonka erottuva ja visionäärinen profiili herättää huomiota. Upea vierasvenesatama on tämän 142 huoneistosta koostuvan kiinteistön lähin naapuri. Huoneistojen pinta-alat ovat 67-204 neliömetriä. Z-Husetilta on hulppeat näköalat silmänkantamattomiin, ja rakennuksen kolmiosaisessa Z-muodossa myös luonto on löytänyt paikkansa. Toiminnalliset arkkitehtoniset ratkaisut varmistavat, että asukkaat voivat hyödyntää kahta suurta sisäpihaa. Piha-alueiden suunnitteluun on haettu innoitusta vanhoista puistokaduista, joita omistusasunnot reunustavat. Z-Husetia luonnehtivat lisäksi eri tasoilla olevat terassit, joiden ansiosta parvekkeet ja kattopuutarhat voivat kylpeä auringossa.

Unidrain kylpyhuoneissa

Kaikkien huoneistojen suihkutiloissa on Unidrainin HighLine-linjalattiakaivot, joissa on teräskehykset ja -paneelit. Valinta kohdistui HighLine-sarjaan, sillä se tuo kylpyhuoneisiin toivottua tyylikkyyttä ja ylellisyyttä. Tyylipuhdas muotoilu on linjassa kylpyhuoneiden modernin ilmeen kanssa, kun taas kiiltävät teräspinnat viimeistelevät kevyen ja luonnollisen kokonaisuuden. Sen lisäksi, että kyseessä on kaunis design-elementti, HighLinella on tärkeä rooli kylpyhuoneiden turvallisuudessa. Lattiakaivokalusteissa on patentoidut laipat, jotka tekevät niistä täysin vesitiiviitä ja estävät vesivuodot rakenteiden läpi alempiin kerroksiin.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa