Ylellinen suihkuseinä sai mustat kehykset

Laajennamme tyylikästä GlassLine-sarjaa uudella suihkuseinällä. Suihkuseinää ympäröi nyt hillitty musta kehys, joka tekee siitä sekä selkeälinjaisen että huomiota herättävän.

Aikana, jolloin matkustaminen on useimpien osalta tauolla, voimme kuitenkin antaa ajatustemme lentää kohti Ison Omenan tarjoamaa vilkasta kaupunkielämää. Viimeistelemätöntä ja teollista New York ‑henkistä tyyliä kaipaavat voivat luoda tällaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen uusimman tuotelisäyksemme avulla.

10 mm:n paksuista laadukasta lasia ympäröi yksinkertainen musta, jauhemaalatusta metallista valmistettu kehys. Uusi tuote kuuluu GlassLine-järjestelmään, jossa lasiseinä upotetaan ShowerLine-kalusteeseen. Näin saadaan yhtenäinen suihkunurkkausratkaisu.

Särmää kylpyhuoneen sisustukseen


Estetiikka, laatu ja käytännöllisyys yhdistyvät GlassLine-mallistossa, joka on helppo ja nopea asentaa ja muodostaa tehokkaan kosteuseristyksen. Tuoteuutuus tuo graafisen lisän tyylikkääseen kokonaisratkaisuun.

– Yhä useammat valitsevat sisustukseensa tyylikkään New York ‑henkisen tyylin. Tästä syystä olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme uuden suihkuseinämallin, jonka musta kehys sopii tämän tyyppiseen sisustukseen. Kehys tuo kylpyhuoneeseen selkeitä ja tyylikkäitä linjoja ja mahdollistaa suunnitteluvisioiden vapaan toteuttamisen, Unidrainin markkinointipäällikkö Kim Maretti kertoo. Hän jatkaa:

– Sisustuksessa tyyliä voidaan noudattaa kauttaaltaan ja yhdistää suihkuseinään rustiikkiset betonia muistuttavat laatat tai muita teollisuustyylisiä tai mustia elementtejä. Suihkuseinää voidaan käyttää myös kontrastin luomiseen herkkien pastellivärien ja valkoisen sävyjen kanssa.


 
Uusi suihkuseinä:
  • Saatavana kolme vakiokokoa, 800/900/1000
  • Cleantecin nanokäsitelty lasi helpottaa puhdistamista
  • Voidaan asettaa oikealle ja vasemmalle
  • Asennus ilman näkyviä ruuveja ja heloja
  • Musta kehys peittää laattojen reunat
  • Voidaan käyttää enintään 15 mm:n paksuisten seinälaattojen ja 20 mm:n paksuisten lattialaattojen kanssa
  • Käytetään yhdessä ShowerLine-lattiakaivokalusteen kanssa (vasenkätinen ja oikeakätinen kaluste)

 

Katso koko GlassLine-järjestelmän esite täältä ja katso lisätietoa uudesta mallistamme täältä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa