Ylellinen spa-keidas Frederiksbergissä

- Suosimme ylellisiä materiaaleja ja elementtejä, koska halusimme tehdä kylpyhuoneesta oman yksityisen spa-keitaamme. Halusimme tuntea olevamme kuin hotellissa... joka päivä!

Samira Kudsk ja hänen perheensä ovat kunnostaneet Kööpenhaminan Frederiksbergissä sijaitsevassa vanhassa arvotalossa olevan asuntonsa kuluneen kylpyhuoneen, ja nyt se on käytännöllinen hyvinvointitila kahdelle aikuiselle ja kahdelle nuorelle. 12 neliömetrin kokoinen kylpyhuone kaipasi päivittämistä, eikä kyseessä ollut vain nopea pintaremontti, vaan perusteellinen prosessi, jossa purettiin kaikki: lattiat, seinät, WC ja suihku. Nyt koko kylpyhuone on uudistettu ja varustettu modernilla tekniikalla. Työn tulos puhuu puolestaan. Raikkaan siniset seinät tekevät kylpyhuoneesta kuin pienen pohjoismaisen kylpylän vuosimallia 2022.

– Asuntomme on vanhassa rakennuksessa, joten mietimme, pitäisikö meidän valita klassisempi ja nostalgisempi ilme, mutta päädyimme moderniin ratkaisuun, ja se sopii asuntoon täydellisesti. Suosimme ylellisiä materiaaleja ja elementtejä, koska halusimme tehdä kylpyhuoneesta oman yksityisen spa-keitaamme. Halusimme tuntea olevamme kuin hotellissa… joka päivä! Valitsimme pohjaksi tummia sävyjä, mikä saa usein aikaan ylellisen tunnelman. Lattiassa on Mosan harmaameleeratut laatat, jotka on helppo pitää puhtaana. Kun kotona asuu kaksi nuorta, laatoissa on myös se etu, että ne on helppo puhdistaa, Samira Kudsk kertoo.

Kylpyhuoneessa on uusi pesevä WC-istuin, pesuallaskaappi, jonka suurissa ja valaistuissa laatikoissa on tilaa jokaisen perheenjäsenen tavaroille, sekä huurtumaton peili, kaikki Duravitilta. Huoneen ehdoton katseenvangitsija on Unidrainin tyylikäs GlassLine-suihkuseinä, jossa on mustat profiilit. Suihkun lattiassa on Unidrainin huomaamaton musta linjalattiakaivo, joka sopii yhteen suihkuseinän, magneetilla kiinnitettävän suihkulastan sekä Duravitin suihkupään ja suihkun värityksen kanssa. Suihkutilan kaunis viimeistely vaikuttaa paljon kylpyhuoneen kokonaisvaikutelmaan.

– Halusimme hyödyntää ikkunasta tulevan luonnonvalon, joten lasinen suihkuseinä on erinomainen valinta, sillä se päästää valon virtaamaan huoneen läpi ja tekee tilasta avoimen ja ilmavan. Pelkäsimme, että lasiseinä olisi vaikea pitää puhtaana, kun suihkua käyttää päivittäin neljä henkilöä. Puhtaanapito on kuitenkin erittäin helppoa: seinä vain kuivataan lastalla suihkun jälkeen.

Unidrainin Reframe-sarjan lisävarusteet viimeistelevät kylpyhuoneen ilmeen. Mustat pyyhekoukut sekä musta WC-harja ja WC-paperiteline saavat aikaan jatkuvuutta, ja taide, puujakkara ja -valaisin sekä viherkasvit puolestaan tuovat tilaan lämpöä ja kodikkuutta.

Kylpyhuone on nyt optimoitu niin, että siellä on tilaa nelihenkiselle perheelle kiireisinä arkiaamuina. Pesuallastaso ja pesuallas ovat riittävän suuria, jotta useammat kylpyhuoneen käyttäjät voivat harjata hampaansa samanaikaisesti. Koska peilissä on huurtumisenesto, yksi voi olla suihkussa sillä välin, kun toinen meikkaa peilin edessä.

– Remontin avulla olemme varmistaneet kylpyhuoneen toimivuuden tulevaisuudessa. Se oli iso sijoitus, joten kylpyhuone kestää käyttöä monta vuotta. Tämä koskee sekä sen kalustusta että myös tyyliä. Remontin keskellä eläminen oli haastavaa, mutta nyt se on ohi. Olemme niin tyytyväisiä kylpyhuoneeseemme, että emme enää edes muista kaikkia remonttihuolia! Samira Kudsk kertoo nauraen.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa