Yksityinen luksuskylpylä

Tässä täysin kunnostetussa huvilassa vuodelta 1932 Kööpenhaminan pohjoispuolella ei ole säästelty. Ei myöskään kylpyhuoneissa.

Tässä täysin kunnostetussa, vuonna 1932 rakennetussa Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitsevassa omakotitalossa ei ole säästetty missään. Ei myöskään kylpyhuoneissa. Ronni Gol, valaisinyritys LIGHT-POINTin omistaja, matkustaa paljon ja yöpyy mielellään tyylikkäissä kansainvälisissä kylpylähotelleissa. Niinpä hän on sisustanut peräti kolme kylpyhuonetta – yhden suuren omakotitalon jokaisessa kerroksessa – joissa kaikissa inspiraationa on ylellinen, eksoottinen ja elegantti hotellityyli. Ne on sisustettu samalla tavalla, ja eroavaisuuksia on vain muutamia. Yhteistä niille ovat tasapainoiset muodot, värit ja materiaalit, jotka yhdessä saavat aikaan intiimin ja rauhoittavan tunnelman. Aivan kuten modernissa kylpylässä, joka on suunniteltu hyvinvointia ja elinvoimaisuutta ajatellen. Kylpyhuoneista on tullut huolista ja stressistä vapaita alueita, joissa asukkaat ympäröidään taianomaisesti lämmöllä, valuvan veden äänellä ja ylellisellä tuoksulla. Tilat on omistettu itsensä hemmottelulle – äärimmäiselle aistielämykselle.

Mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Kaikki valinnat on tehty ilman kompromisseja. Kolmessa kylpyhuoneessa on 80 x 80 cm:n kokoiset, harmaanruskeat sisilialaiset Grigio Billiemi -marmorilaatat sekä lattiassa että seinissä. Marmorilaatoissa on kullanhohtoisia yksityiskohtia, jotka sopivat upeasti yhteen messinkisten valaisinten, lattiakaivon ja lisävarusteiden kanssa. Ronni Golille Unidrainin valinta uusiin kylpyhuoneisiin oli alusta asti selvää. Tähän vaikuttivat niin laatu, muotoilu kuin se, että lattiakaivo sopii hyvin yhteen klassisten Vola-valaisinten kanssa.

Lattiakaivona on HighLine -linjalattiakaivo. Se on tyylikäs ja saatavana on viisi väriä: harjattu ja käsin kiillotettu teräs sekä kupari, musta ja messinki. Näin sama metalliväri on mahdollista valita kaikkiin yksityiskohtiin, jolloin se muodostaa harmonisen visuaalisen yhdistävän tekijän tilaan. Tässä tapauksessa yhteisenä nimittäjänä on messinki.

”Valitsin tarkoituksella messinginvärisen Unidrain HighLine -linjalattiakaivon. Olisin voinut valita myös huomaamattomamman vaihtoehdon, mutta mielestäni tämä ratkaisu korostaa suosimaani lämmintä kylpylätunnelmaa. Pidän myös siitä, että yksityiskohdat sopivat yhteen!” kertoo Ronni Gol.

Hän on valinnut kylpyhuoneisiin myös lisävarusteita Unidrainin Reframe-mallistosta. Toimivaa tanskalaista muotoilua, johon voi luottaa. Ylellistä laatua, jossa on innovatiivisia ja älykkäitä ominaisuuksia. Mallisto on saatavana samoissa väreissä kuin linjakaivo.

Alan asiantuntijana Ronni Gol on tietysti huolehtinut siitä, että tilassa on juuri oikeanlainen valaistus. Se on ehdottoman tärkeää tilan tunnelman kannalta. Ronni Gol päätti panostaa kylpyhuoneissa kaikkiin yksityiskohtiin. Niissä on madallettu katto ja ympäri huoneen kulkeva LED-valokehys, kohdevalaisimet kaikissa integroiduissa ja kiinteissä hyllyissä, valonauha pesukalusteen alla ja suuri valopeili. Kaikki valaisimet ovat tietysti himmennettäviä ja ne voidaan sytyttää erikseen.

Uusien kylpyhuoneiden ansiosta Ronni Gol voi nyt nauttia kylpylätunnelmasta kotona ja tehdä arkisista rutiineista hyvinvointielämyksen – ajanvarausta ei tarvita, vaan hän voi koska tahansa ottaa aikaa itsestään huolehtimiselle niin aamulla, päivällä kuin illalla. Kylpyhuoneesta on tullut tila, jossa vallitsee rauha ja mahdollisuus omille rituaaleille – turvapaikka, joka hoitaa niin ruumista kuin sielua. Se on todellinen pieni, yksityinen ja ylellinen keidas. Sellainen, johon jopa oikea kylpyläasiantuntija ihastuisi!

Kylpyamme: Copenhagen Bath. Kalusteet savunharmaata tammea: Copenhagen Project. Valaisimet: Vola Lisävarusteet: Vipp, Brandt Collective, Aesop, Louis Vuitton, Byredo, Panpuri, P. F. Candle Co.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa