Viimeistelty kylpyhuone suurilla laatoilla ja linjalattiakaivolla

Suurikokoiset laatat ovat valloittaneet kylpyhuoneet kaikkialla maailmassa, ja niistä on tullut ylellisyyden ja laadun tunnusmerkkejä. Kaadon tekeminen suurilla laatoilla on haastavaa, jos käytössä ei ole seinää vasten asennettava linjalattiakaivo.

Aidon tuntuiset pinnat, luonnonmateriaalit ja persoonallinen fiilis pienissäkin yksityiskohdissa. Kylpyhuoneesta on tullut yksi kodin intiimeimmistä huoneista, jossa ilmennämme persoonallisuuttamme kynttilänvalon, ylellisten pyyhkeiden ja huonekasvien avulla. Suuret laatat lattiassa, seinissä ja suihkutilassa korostavat rauhan ja ylellisyyden tuntua, mikä tekee kokonaisuudesta harmonisen. 

Suurten laattojen suosio on noussut kymmenen viime vuoden aikana Unidrain-lattiakaivojen yleistyessä. Unidrainin asentaminen onkin lähes välttämätöntä, kun lattiaan halutaan suuret laatat. Veden poisohjaaminen lattian kaadoilla on selvästi vaikeampaa perinteisen lattiakaivon kanssa, sanoo Unidrainin Tanskan toimiston rakennustekninen vastaava Lasse Lyck: 

  • Perinteinen lattiakaivo vaatii lattian kallistuksen neljästä suunnasta, mihin suuria laattoja on lähes mahdotonta yhdistää. Unidrainin linjalattiakaivot sijoitetaan seinää vasten, joten kallistus tehdään vain yhteen suuntaan. Näin suuret laatat voidaan asentaa paljon helpommin oikeaan kaatoon ja johtaa vesi pois kosteudelle herkistä rakenteista, Lyck kertoo.

Unidrainin linjalattiakaivon on suunnitellut ja kehittänyt arkkitehti Claus Dyre, joka ei ajatellut vain kaunista muotoilua ja teknistä toimivuutta luodessaan tämän mullistavan keksinnön. Hän halusi myös löytää turvallisen ratkaisun, joka poistaisi monia niistä virheistä ja puutteista, joita kylpyhuoneiden lattiakaivojärjestelmien asennukseen liittyi. Siksi Unidrainin linjalattiakaivot on varustettu patentoiduilla teräslaipoilla, jotka varmistavat, että vesi pysyy poissa kylpyhuoneen kriittisistä rakenteista.

  • Unidrainille turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Linjalattiakaivomme ovat täysin vesitiiviitä, joten ne ehkäisevät kylpyhuoneiden kosteus- ja vesivahinkoja, sanoo Lasse Lyck.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa