Viihtyisää hotelliasumista ja tyylikästä designia Kööpenhaminan latinalaiskorttelissa

Trendikkäiden kahviloiden, maailmankuulun polkupyöräliikkeen ja suosittujen designmyymälöiden lomassa sijaitsee Kööpenhaminan keskustahotellien helmi: Hotel SP34. Hotelli kuuluu Brøchner Hotels -ketjuun, joka on valinnut kylpytiloihinsa eksklusiiviset Unidrain-ratkaisut.

Kööpenhaminan latinalaiskorttelit ovat täysin omaa luokkaansa. Keskusta-alue on täällä kauneimmillaan ja aivan naapurissa sijaitsee myös elävä, vihreä kaupunkikeidas H. C. Ørstedsparken.

Boheemin alueen halki kulkee viisi tunnelmallista kujaa, jotka tarjoavat runsaasti nähtävää niin uteliaille turisteille kuin kulmat tunteville paikallisille. Yksi kujista on nimeltään Sankt Peders Stræde – tämän idyllisen kööpenhaminalaiskadun varrella on vieri vieressä erikoisliikkeitä ja ruokapaikkoja.Home away from home


Tällä vilkkaalla kadulla sijaitsee myös Hotel SP34. Tämä boutiquehotelli sulautuu kauniilla tavalla ympäristöönsä, joten se on myös nimetty osoitteensa mukaan – Sankt Peders Stræde 34.

Hotel SP34 kuuluu perheomisteiseen Brøchner Hotels -hotelliketjuun, joka kesäkuussa 2018 pyörittää viittä boutiquehotellia Kööpenhaminassa. Kuudes on parhaillaan rakenteilla Carlsbergiin ja se avataan tammikuussa 2019. Samana vuonna Brøchner Hotels avaa myös ketjun ensimmäisen hostellin Aarhusiin. 

– Jokaisella boutiquehotellillamme on oma tarinansa, joka on sidoksissa hotellin sijaintipaikkaan. Meille on tärkeää tehdä paikkoja, jotka luovat elämää ja houkuttelevat niin hotellivieraita, naapureita kuin ohikulkijoitakin tapahtumiin, kahvikupposelle tai tunnelmalliselle illalliselle. Hotel SP34 ei ole tästä poikkeus, kertoo sisustuksesta ja suunnittelusta vastaava Mette Brøchner-Mortensen. Hän on naimisissa Søren Brøchner-Mortensenin kanssa, jonka äidinisä perusti ketjun vuonna 1982.

Paikallinen vieraanvaraisuus pääsee arvoonsa Hotel SP34:ssa, jossa kodikas viihtyisyys kohtaa tyylitajun. Paikallisesta polkupyöräliikkeestä hankittu kunnostettu pyörävanhus on paraatipaikalla loungen sohva-alueella, jossa hotellin väki toivottaa vieraat tervetulleiksi. Hotellissa ei nimittäin ole vastaanottoa perinteisessä merkityksessä.

– Haluamme antaa asiakkaillemme aivan erityisen ja kiinnostavan elämyksen. Haluamme heidän tuntevan olonsa kotoisaksi matkalla ollessaan. Mottomme on Home away from home, kertoo Mette Brøchner-Mortensen.Ylelliset ja toiminnalliset designratkaisut


Suositun hotellin tyylikkyys on myös aivan omaa luokkaansa. Täällä modernia, pohjoismaista tyyliä ilmennetään persoonallisella ja sydämellisellä tavalla. Hotelli on tulvillaan designlöytöjä, klassikoita ja ylellisiä ratkaisuja, jotka ovat samaan aikaan toimivia ja esteettisiä.

– Hotellin luonteeseen kuuluu, että pintojen tulee aikojen saatossa kestää myös kulutusta hotellivieraiden käsissä. Ratkaisut pitää tehdä sen mukaisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita, että estetiikasta olisi tarpeen tinkiä, sanoo Mette Brøchner-Mortensen.

Huomioimme sen niin yleisissä tiloissa kuin huoneissakin. Hotellihuoneen käyttökokemuksessa kylpytilat ovat keskeisessä osassa. 118 hotellihuoneen ja -sviitin kylpytiloihin on valittu yksinkertaisia, mutta persoonallisia pohjoismaisia designratkaisuja. Niin Hotel SP34:n kuin neljän muunkin hotellin suihkunurkkauksiin on valittu Unidrain.

– Valinta kohdistui Unidrainin linjalattiakaivoihin kaikissa hotelleissamme. Sitä emme ole kertaakaan katuneet. Lattiakaivokalusteet ovat tyylikkäitä ja samalla helppoja puhdistaa, mikä on tärkeää hotellissa, jossa asiakkaita saapuu ja lähtee joka ikinen päivä. Unidrain on mielestäni kuin tehty hotellikäyttöön, Mette Brøchner-Mortensen toteaa lopuksi.

Tutustu muihin mittatilausprojekteihimme täällä 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa