Vapaasti asennettava lattiakaivo tarjoaa täyden vapauden

Vapaasti asennettavassa lattiakaivossa molemmat laipat asennetaan lattiaan. Vedeneriste tulee kiinni lattiakaivoon, mikä tekee ratkaisusta yhtä turvallisen kuin seinän viereen asennettava linjalattiakaivo. 

Unidrainin® linjalattiakaivot sijoitetaan tavallisesti seinän viereen. Patentoiduilla seinä- ja lattialiitoksilla varustettu järjestelmä estää kosteutta pääsemästä kantaviin rakenteisiin. Se takaa taatusti turvallisen ratkaisun kodin kalleimpaan tilaan. Aina lattiakaivon paras paikka ei kuitenkaan ole seinän vieressä. Siksi Unidrain on kehittänyt vapaasti asennettavan linjalattiakaivon, jonka voi sijoittaa minne tahansa lattiassa.

Vapaasti asennettava lattiakaivo tarjoaa monipuoliset suunnittelumahdollisuudet mutta perustuu samoihin periaatteisiin kuin perinteinen ratkaisu. Lattiakaivo voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan ja kaato tehdä muun kuin seinän suuntaiseksi. Vapaasti asennettava lattiakaivo mahdollistaa erilaisen kylpyhuonesuunnittelun. Se antaa arkkitehdille enemmän vapauksia ja ratkaisee erityisesti vanhoissa asuinkohteissa usein kohdatun ongelman, jossa kantavat rakenteet estävät lattiakaivon sijoittamisen seinän viereen. Vapaasti asennettava lattiakaivo voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan ja saada kylpyhuoneeseen tyylikäs Unidrain-ratkaisu.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa