Uusi kulmalattiakaivo Custom – helpompi asentaa

Parannettu malli kulmalattiakaivosta laatoitettavalla Custom-kannella myyntiin toukokuussa Sama, tyylikäs ulkonäkö - helpompi asentaa
Corner-custom

Olemme päivittäneet kulmalattiakaivon lattiakaivokalustetta, jotta sen asennus laatoitettavan Custom-paneelin kanssa olisi jatkossa helpompaa.

Edellisessä versiossa lattialaattojen korkeutta piti säätää laattalaastilla, jotta ne saatiin samaan tasoon Custom-paneeliin kiinnitetyn laatan kanssa. Uudessa, parannetussa versiossa lattiakaivokalusteen pohjaa on madallettu. Tämä varmistaa, että Custom-paneeli on kalusteen lattialaipan kanssa samassa tasossa ja laatoitus on helppoa.

Tuote myydään pakettina, joka sisältää uudistuneen lattiakaivokalusteen, laatoitettavan Custom-paneelin, mittapalat ja liiman, jolla laattapala kiinnitetään paneeliin. Erikseen on ostettava vain viemärikaivo.


Lopputuloksena on kosteusturvallisesti nurkkaan asennettu, pienikokoinen ja huomaamaton lattiakaivo. Vesi valuu kaivoon kannen ympärillä olevista raoista. Laatoitetun kannen koko on vain 123 mm x 173 mm x 123 mm

Muiden kulmalattiakaivon kansivaihtoehtojen kanssa käytetään edelleen lattiakaivokalustetta 2011.0200.

Tarkemmat tekniset tiedot uudesta Kulmalattiakaivo Customista löydät tästä.

Lue myös:

Joensuulaisissa opiskelija-asuintaloissa kulmalattiakaivot


Munkkiniemen Kone Parkhousen asunnoissa kulmalattiakaivot

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa