Unidrain takaa kylpyhuoneen turvallisuuden

Kylpyhuone on asunnon vahinkoherkin tila. Kylpyhuoneremontin yhteydessä on suurin virheiden mahdollisuus. Syntyneiden virheiden korjaaminen on kallista ja hankalaa. Uudenaikaiset ja turvalliset Unidrain-linjalattiakaivot pienentävät reklamaatioiden kosteusvaurioiden riskiä.

Vielä noin 10 vuotta sitten LVI- ja kylpyhuoneasentajat kamppailivat kylpytilojen valujen kanssa luodakseen oikeanlaisen kaadon neljältä suunnalla suihkunukkauksen keskelle. Tehtävä vaati suurta tarkkuutta, eikä valitettavasti aina onnistunut. Siihen aikaan saatavilla ei kuitenkaan ollut muita ratkaisuja. Lattiakaivo oli aina pitänyt sijoittaa keskelle lattiaa turvallisen välimatkan päähän seinistä, jotta taustarakenteisiin ei syntyisi home- tai sienikasvustoa. Kaikki muuttui, kun arkkitehti Claus Dyre kehitti Unidrainin patentoidut seinälaipat.

– Laipat tekevät alkuperäisestä Unidrain-linjalattiakaivosta maailman turvallisimman lattiakaivon. Pystysuorat laipat ovat ruostumatonta terästä, ja lattiakaivo ja laipat muodostavat yhden yksikön. Laipat ovat takaavat, ettei lattiakaivon vesi pääse lähellekään vettä kestämättömiä taustarakenteita. Lattiakaivoa ei näin tarvitse sijoittaa suihkunurkkauksen keskelle, vaan se voidaan siirtää seinän viereen. Kun lattiakaivo on sijoitettu valmiin seinän viereen, levitetään vedeneriste ja lopuksi asentaja hoitaa laatoituksen, kertoo Lasse Lyck, Unidrain A/S:n rakennustekninen vastuuhenkilö.

Lue lisää Unidrain-linjalattiakaivoista täältä.

Asentaja voi nyt valaa lattian yhteen suuntaan kaltevasti kohti lattiakaivoa. Uudenaikaisten seinälaippojen ansiosta suihkunurkkauksen rakentaminen käy helpommin, ja reklamaatioiden ja kosteusvaurioiden riski pienenee käytettäessä Unidrain-linjalattiakaivoa.
– Vuosien mittaan me olemme hioneet rakennetta niin, että asennus käy mahdollisimman helposti. Se säästää asentajien kallista työaikaa, sanoo Lasse Lyck.
Katso asennusvideot,joista käy ilmi oikeaoppinen, nopea ja turvallinen asennustapa.
Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä meihin numeroon +45 39 10 10 10 tai osoitteeseen [email protected] Autamme sinua varmistamaan kylpytilasi turvallisuuden.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa