Unidrain mukana palkitussa rakennushankkeessa

Ruotsin Bostadspris 2016 -rakennuspalkinnon voittaja on valittu. Sen sai Katscha-arvokiinteistö Ruotsin Norrköpingistä. Rakennukseen on asennettu useita Unidrainin design-ratkaisuja, jotka täydentävät rakennuksen ainutlaatuista arkkitehtuuria.

Unidrain on mullistanut tavan, jolla rakennamme kylpyhuoneita. Lattiakaivo ei ole enää käytännön välttämättömyys suihkutilan keskellä, vaan tyylikäs design-elementti, joka kätkeytyy seinän viereen. Se antaa vapaat kädet suunnitella kylpyhuone ilman teknisiä rajoituksia, joita perinteiset lattiakaivot ovat asettaneet.

Unidrainin ainutlaatuisia ratkaisuja käytetään nykyisin useissa uudisrakennuksissa. Tällainen on myös Norrköpingissä sijaitseva Katscha-arvokiinteistö, joka on myös saanut Bostadspris 2016 -rakennuspalkinnon Ruotsissa. Tuomaristo ylisti rakennuksen ainutlaatuista arkkitehtuuria, sen muotoilua ja kaksinkertaista huonekorkeutta. Rakennus täydentää Motala-jokirannan ainutlaatuista ympäristöä ja asettuu luontevasti osaksi Norrköpingin teollista maisemaa.

Katschan kaltaiseen uniikkiin projektiin eivät luonnollisesti sovellu vakioratkaisut. Huoneistojen kylpyhuoneisiin on asennettu Unidrain-saippuahyllyt sekä linja- tai kulmalattiakaivot, jotka sulautuvat tyylikkääksi osaksi sisustusta. Kohteeseen asennettiin myös yksilöllisesti suunniteltuja mittatilausjärjestelmiä ostajien toiveiden mukaisesti.

Mittatilausjärjestelmämme ovat joustava ratkaisu, joka voidaan mitoittaa 10 mm:n tarkkuudella. Järjestelmä koostuu useista lattiakaivoista, jotta saavutetaan toivottu pituus. Se avaa täysin uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun.

Tutustu mittatilausjärjestelmien mahdollisuuksiin tästä

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa