Unidrain kahmii palkintoja

Unidrainin® kehittäjä Claus Dyre sai hiljattain Villum Fonden -säätiön rakennusosapalkinnon Unidrain-lattiakaivon kehittämisestä. Unidrain on saanut jälleen yhden muotoilupalkinnon, tällä kertaa Tšekeistä 

”Unidrainin® viime aikoina saamat tunnustukset ilahduttavat meitä. Ne osoittavat, että yksityiskohtainen ja tarkka muotoilu sekä arkeen ylellisyyttä tuovien ratkaisujen toimittaminen kannattavat”, toteaa Unidrainin® toimitusjohtaja Peter Secher.

Palkinnon myöntää tšekkiläinen Obklady, dlažby, sanita -lehti. Palkinto myönnetään kiinnostaville tuotteille, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja tavallisiin ongelmiin. Unidrain sai vuoden tuotteen palkinnon, ja rakennus- ja laitosalan ammattilaisista koostuva tuomaristo oli yksimielinen. Tuomaristo korostaa Unidrainin® innovatiivista ja ajatonta muotoilua ja huomauttaa, että linjalattiakaivo mahdollistaa suurien laattojen käyttämisen ja tyylikkään ilmeen säilyttämisen.

“Unidrain yhdistää muotoilun ja toimivuuden harkitusti virtaviivaiseksi tuotteeksi. Se on pohjoismaista muotoilua parhaimmillaan. Siksi Unidrain on erittäin suosittu Pohjoismaissa. Unidrainin® suosio on kuitenkin kasvussa myös muualla maailmassa. Tšekkiläinen palkinto on hyvä esimerkki siitä. Toivomme, että palkinto viitoittaa tanskalaiselle muotoilulle tietä Euroopan osassa, joka ei kuulu tanskalaisyritysten tavallisiin kohdemaihin”, Peter Secher toteaa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa