Unelmakylpyhuoneesta tuli totta omakotitalossa Østerbrossa

Paljaat jalat valkoisella, marmorikuvioidulla laattalattialla. Lämpimät suihkut kahden toisiaan vastakkain olevan suihkun alla. Se oli Østerbrolaisen pariskunnan suuri unelma, kun he ryhtyivät kunnostamaan kylpyhuonettaan. Tämä unelma toteutui Unidrainin mittatilauspituisen lattiakaivon ja oikeiden laattojen ansiosta.

Pari vuotta sitten aviopari Trine ja Claus muuttivat kotiin New Yorkista. Heidän uudeksi osoitteekseen Tanskassa tuli Strandøre Østerbrossa. Talon kylpyhuoneen perusteellinen kunnostus oli ensimmäisenä heidän tehtävälistallaan, kun he tulivat kotiin. Unidrain tuli nopeasti kuvaan mukaan:


– Pari kiinnittää paljon huomiota pieniin yksityiskohtiin, ja heillä on esteettistä silmää. He halusivat marmorityylisiä laattoja mahdollisimman yhtenäiseksi pinnaksi sekä yhden pitkän lattiakaivon, joka sopii kahdelle suihkulle. Se asettaa vaatimuksia lattiakaivoratkaisulle, jonka pitäisi pystyä käsittelemään suuria määriä vettä, näyttää esteettisesti hyvältä ja sisältää juuri oikeat laatat, Unidrain A/S:n konsultti Carsten Brandt kertoo ja jatkaa:


– Tässä olemme markkinoiden ainoita, jotka voivat toimittaa ratkaisun, joka täyttää kaikki kolme vaatimusta ja jossa tekniikka ja estetiikka sopivat yhteen. Pari sai toivomansa unelmakylpyhuoneen, koska me pystyimme toimittamaan erityisratkaisun.


Tuloksena oli Modul1100 Custom -lattiakaivomoduuli, joka on erikoispitkä – lähes 1,8 metriä – ja sopii täydellisesti suihkutilan mittoihin. Ratkaisua käytetään usein projektikohteissa, mutta se sopii mainiosti myös yksityiskoteihin.

Elegantti ilme


Mittatilauksena tehdyssä pitkässä lattiakaivossa on Custom-kansi, johon on integroitu samaa laattaa kuin lattiassa. Ratkaisu on erityisen helppo puhdistaa. Laatoitetun kannen ansiosta lattiakaivo on lähes näkymätön, koska se sulautuu lattiaan.


– Lopputuloksesta on tullut uskomattoman upea, ja asentaja on tehnyt hyvää työtä. Yhä useammat valitsevat laatoitettuja kansiratkaisuja. Niillä saadaan aikaan uniikki tyyli, jossa ainoa lattiakaivosta muistuttava asia ovat kannen ympärillä olevat pienet raot, jotka varmistavat, että vesi pääsee pois lattialta, Carsten Brandt jatkaa.

Asiakaspalvelu on kaiken a ja o


Unidrain A/S toimi projektin alusta lähtien neuvonantajana. Olemme neuvoneet sekä loppuasiakasta että asentajaa, jolla täytyy olla selkeät ohjeet tällaisiin projekteihin.


– Asiakaspalvelu on tällaisissa tapauksissa kaiken a ja o. Muuten on vaarana, että päädytään lopputulokseen, jossa kaato ei ole oikein, laatat eivät sovi muuhun lattiaan tai mitat eivät ole oikein. Meille on tärkeää, että lopputuote on kunnossa sekä teknisesti että esteettisesti.


Modul 1100 -lattiakaivon lisäksi omistajat valitsivat kylpyhuoneeseen Reframe Collection -lisävarustesarjamme tuotteita. Suihkunurkkauksessa on Reframe- suihkuhylly ja magneettinen kuivain. Myös wc-paperirullanpidike, pyyhekoukut ja wc-harja löysivät paikkansa.

Suunnittele mittatilaus-Unidrain suunnitteluohjelmalla.
Lue lisää Modul 1100 -ratkaisusta täältä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa