Tyylipuhtaat luksushuoneistot, joissa turvallisuudesta ei ole tingitty

Tanskan Middelfartiin Fænøsundin alueelle rakennetut uudet talot on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja sisältävät turvallisia ratkaisuja.

Rakennusyhtiö TC Anlæg rakentaa Middelfartin vanhalle hautausmaalle ylellisiä perheasuntoja, joista on näköala Vähän-Beltin salmelle. Talojen pinta-ala on 204 m2, ja ne sisustetaan laadukkailla tanskalaisilla materiaaleilla. 


“Meille oli tärkeää valita materiaalit, jotka ovat yhtä ylellisiä kuin talojen sijainti Vähän-Beltin tuntumassa. Materiaaleille asetettiin vaatimukseksi pitkä käyttöikä ja mahdollisimman vähäinen huoltotarve”, kertoo Torben Clausen TC Anlægiltä.

TC Anlæg on kiinnittänyt erityistä huomiota uusien asuntojen kylpyhuoneisiin. Kylpyhuone on viime vuosina kehittynyt puhtaasti toiminnallisesta tilasta hyvinvointitilaksi, rauhan keitaaksi, jossa voi viettää hetken omaa aikaa. Puutteelliset vedeneristeet, vuotavat asennukset ja väärin asennetut lattiakaivot aiheuttavat tanskalaisille asunnonomistajille satojen eurojen kustannuksia vuosittain. Kylpyhuone on kuitenkin asunnon huoneista se, jossa vesivahingon riski on suurin. Siksi TC Anlægille oli tärkeää valita turvallinen ratkaisu tähän asunnon kalleimpaan tilaan. He keskustelivat projektin LVI-suunnittelijan kanssa löytääkseen turvallisen ja esteettisesti viehättävän ratkaisun. Suositukseksi nousi Unidrain GlassLine.

“Ehdotimme Unidrain GlassLine -ratkaisua, sillä se on turvallinen ja kaunis. GlassLine on valmis ratkaisu, joka sisältää lattiakaivon ja suihkuseinän. Kokonaisuus asennetaan lattiaan valettavaan kehykseen. Kehyksessä on sisäänrakennettu kaato, jolloin kaatoa varten ei tarvitse ottaa mittoja”, kertoo Flemming Jørgensen GK Rør -putkiyrityksestä.

GlassLine on turvallinen märkätilaratkaisu, sillä se takaa suihkunurkan oikeanlaisen kaadon ja ehkäisee homeen muodostusta. Lasiseinä asennetaan kiskoon, jonka liitokset huolehtivat siitä, että liitokset eivät joudu kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa ja ehkäisee näin homeen muodostusta.
“GlassLine pitää kosteuden poissa ja on samalla silmää hivelevä ratkaisu, jonka kaikki osat ovat harkittuja ja sopivat yhteen”, Flemming Jørgensen toteaa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa