Tutustu Unidrain-tuotteisiin Mikkelin Asuntomessuilla

Asuntomessut ovat loistava tilaisuus inspiroitua useista erilaisista, tyylikkäistä kylpyhuoneista yhdellä iskulla. Messutaloissa luotetaan yleensä laadukkaisiin materiaaleihin ja tehdään moderneja ratkaisuja. Tänäkin kesänä suuri osa Asuntomessuille rakentavista valitsi kylpyhuoneeseensa Unidrain-designlattiakaivot.
HighLine-custom

Linjalattiakaivo valitaan kylpyhuoneeseen yleensä siksi, että tilaan halutaan tehdä yksisuuntainen kaato. Yksisuuntaisen kaadon ansiosta lattia on tasaisempi ja miellyttävämpi käyttää ja siihen voidaan asentaa myös suuret lattialaatat perinteisen 10×10-laatan sijasta.

Myös Unidrain-tuotteiden moderni, skandinaavinen muotoilu miellyttää suomalaisia. Unidrain-mallistoissa on runsaasti erilaisia ritilä- ja paneelivaihtoehtoja. Mikkelin Asuntomessuilla asennettuja Unidrain-ratkaisuja on esillä seuraavissa taloissa: 


3Omatalo AjatusUnidrain-lattiakaivot, laatoitettavalla Custom-paneelilla5WaveUnidrain-lattiakaivot6Kannustalon HarmajaUnidrain-lattiakaivot8Villa SaimaanhelmiUnidrain-lattiakaivot, laatoitettavalla Custom-paneelilla. Unidrain MatLine -kuramatto.9Villa SukkaUnidrain-lattiakaivot ClassicLine-mallistosta, Unidrain MatLine-kuramatto11Kontio ToiveUnidrain-lattiakaivo laatoitettavalla Custom-paneelilla12Villa AnkkuriUnidrain-lattiakaivo13Saimaan AavaUnidrain-lattiakaivot, laatoitettavalla Custom-paneelilla18Casa Wellikulho  Unidrain GlassLine-suihkuseinäratkaisu, Unidrain-lattiakaivo23Talo VahvaselkäUnidrain-lattiakaivo26KotikonttiUnidrain-lattiakaivot teräspaneeleilla. Unidrain MatLine-kuramatto.27Villa KuusikkoUnidrain-lattiakaivot, laatoitettavalla Custom-paneelilla
Lue lisää esillä olevista tuotteista:LattiakaivotLinjalattiakaivoMatLine-kuramattoGlassLine-suihkuseinäratkaisu

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa