Turvallinen Unidrain-linjalattiakaivo sopii yhteen modernien laattojen kanssa

Yksi tämän hetken suurimpia trendejä on normien rikkominen kylpyhuoneen laattojen käytössä. Nyt käytetään esimerkiksi todella paksuja, jopa 20 mm:n paksuisia laattoja. Vastataksemme tähän trendiin olemme kehittäneet linjalattiakaivoamme niin, että se on saatavana myös erikoissyvällä seinälaipalla.

Huikaisevan värisiä, rohkean kuviollisia, hennon ohuita mosaiikkilaattoja ja massiivisen paksuja marmorilaattoja. Viime vuosina kylpyhuoneiden trendiksi on noussut persoonalliset laattavalinnat.  Aiemmin kylpyhuoneissa käytetyn laatan paksuus oli tavallisesti 10 mm, mutta niin ei välttämättä ole enää.

– Nyt valitaan myös jopa 20 mm korkuisia laattoja. Tästä syystä olemme kehittäneet linjalattiakaivoamme niin, että sitä voidaan käyttää myös paksumpien laattojen kanssa, Unidrainin rakennustekniikasta vastaava Lasse Lyck kertoo. Vakiomallinen lattiakaivokalusteemme sopii parhaiten yhteen noin 10 mm:n seinälaatoille, mutta mitoiltaan syvempi kaluste sopii nyt myös 20 mm:n paksuisille laatoille, kuten luonnonkivelle ja marmorille.

– Tärkein tehtävämme on tarjota asentajille loppuasiakkaan tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Olemmekin iloisia voidessamme laajentaa valikoimaa tällä ratkaisulla, Lasse Lyck kertoo.

Jos olet epävarma sopivan kalusteen valinnasta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään.

Erikoissyvällä seinälaipalla varustetun lattiakaivokalusteen tekniset tiedot

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa