Tiedote: Purus Oy sai uuden nimen: Unidrain Oy

Tanskalainen kylpyhuoneisiin keskittyvä designbrändi Unidrain kasvaa nopeasti Skandinavian maissa ja Suomessa. Korostaakseen keskittymistään designtuotteiden myyntiin Purus Oy on muuttanut nimensä Unidrain Oy:ksi.
Thomas Granberg

– Unidrain-tuotteiden valikoima ja menekki kasvaa Suomessa. Pelkästään viime vuonna meillä oli kasvua 30 prosenttia ja odotamme lukujen kasvavan yhä, kun suomalaiset tutustuvat paremmin linja- ja kulmalattiakaivoihin, Unidrain Oy:n toimitusjohtaja Thomas Granberg sanoo.

Tanskalainen arkkitehti Claus Dyre kehitti Unidrainin lähes kaksikymmentä vuotta sitten. Hänen ajatuksensa oli tehdä kylpyhuoneen pakollisesta elementistä  – lattiakaivosta – osa sisustusta. Claus Dyre suunnitteli täysin vesitiiviin ratkaisun ja mahdollisti lattiakaivon sijoittamisen seinän viereen vaarantamatta kylpyhuoneen turvallisuutta. Siitä lähtien Unidrain on mullistanut kylpyhuoneita ympäri maailman.

– Unidrainin keksintö mahdollisti täysin uudenlaisen kylpyhuonesuunnittelun. Ennen oli suunniteltava lattia, jossa on neljästä suunnasta kaato kohti lattiakaivoa. Unidrainia käytettäessä riittää kaato vain yhteen suuntaan. Tämä on paljon helpompi toteuttaa ja myös kylpyhuoneen käyttäjän kannalta on mukavampaa, kun vesi ei roisku ympäri kylpyhuonetta, Thomas Granberg sanoo.

Valikoima laajenee jatkuvasti

Innovatiivinen linjalattiakaivo mahdollistaa suuret laatat kylpyhuoneessa ja tuo koteihin ylellistä kylpylätunnelmaa. Unidrainin ritilöitä ja paneeleja on laaja valikoima, josta löytyy sopiva tuote moneen makuun ja tilaan.

– Unidrain on skandinaavista suunnittelua parhaimmillaan. Se yhdistää muodon toiminnallisuuteen ja tarjoaa täysin turvallisen, vesitiiviin ratkaisun kylpyhuoneeseen, Thomas Granberg sanoo.

Unidrain Oy on osa BLS Industries AB:ta, joka on yksi Skandinavian suurimmista LVI-tuotteiden valmistajista. BLS Industries omistaa muun muassa Purus- ja Unidrain-tuotemerkit. Siksi Unidrain Oy myy edelleen myös Purus-tuotteita Suomessa.

Myyntiorganisaatio keskittyy kuitenkin vahvasti Unidrainin kasvavaan tuotevalikoimaan, joka sisältää myös muita tuotteita, kuten GlassLine-suihkunurkkaukset ja muotoilustaan palkitun MatLine-kuramaton. Kuluvan vuoden aikana Unidrain Oy laajentaa tuotevalikoimaansa entisestään.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa