The Hub – Moderni boutique-hotelli Oslon sydämessä

11. kerroksesta löytyy upea sviitti, josta on näkymät Oslon vuonolle. Kun astut ovesta sisään, huomaat nopeasti, että mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Lumoava hotellihuone, jossa on panostettu sisustukseen ja yksityiskohtiin. Tämä on huone, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty täydellisesti. 


Me Unidrainilla olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme toimittaneet The Hubiin HighLine Custom -lattiakaivot, jotka on valmistettu mittatilaustyönä pääkylpyhuonetta varten. Tässä klassiset Unidrain-ritilät on korvattu marmorilaatalla päällystetyllä Custom-paneelilla. Linjalattiakaivo sulautuu lattiaan ja on lähes näkymätön. Toisessa kylpyhuoneessa on seinää vasten asennettu hieno musta HighLine Colour -linjalattiakaivo. 


Arkkitehtuuri, sisustus ja design


The Hubissa asiakkaat kokevat viehättävän tasapainon varhaisten designklassikoiden ja uraauurtavan modernin muotoilun välillä. Hotellissa on 810 uskomatonta huonetta. Tavoitteena oli tuoda moderniin boutique-hotelliin 1950-luvun tyyli, jossa on mukana ripaus wow-efektiä. 
Anemone Wille Våge vastasi ravintoloiden ja yleisten tilojen sisustuksen suunnittelusta.


Suunnittelutiimi haki inspiraationsa Knut Knutsenin vuoden 1952 talviolympialaisiin suunnitteleman vanhan Hotel Vikingin historiasta luodakseen ajattoman, unohtumattoman mutta modernin ilmeen. He lainasivat elementtejä olemassa olevasta rakennuksesta vuodelta 1952. Esimerkiksi aulan katto on saanut saman vaaleanpunaisen värin kuin rakennuksen julkisivu, ja pronssipylväät saivat inspiraationsa alkuperäisistä ikkunalaudoista.
Kalusteet ja sisustus valittiin laatuvalmistajilta ja suunniteltiin erityisesti tätä projektia varten ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi.


Vihreä hotelli kaupungin sydämessä


Clarion Hotel The Hubin huipulla sijaitseva suuri Growhub-kattopuutarha tarjoaa asiakkailleen paikan päällä kasvatettuja raaka-aineita ja vihreitä elämyksiä. GrowHubin avulla Clarion Hotel testaa täysin uutta tapaa kasvattaa ruokaa kaupungissa kestävällä ja taloudellisella tavalla. Clarion Hotel The Hubissa ja Nordassa vierailevat asiakkaat pääsevät tutustumaan Osloon nauttimalla terveellisiä, aitoja ja paikallisia ruokia. Clarion Hotel The Hub on ympäristöystävällinen ja inspiroiva paikka Oslon asukkaille, turisteille ja konferensseihin osallistuville. 

Suunnitellut: Arkkitehdit Lund + Slaatto/ sisustussuunnittelija Anders Björkén

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa