Teimme kulmalattiakaivo Customin asennuksesta helpompaa

Huomasitko, että Kulmalattiakaivo Custom on uudistunut? Tiedämme, miten tärkeää on, että tuotteemme ovat mahdollisimman helppoja asentaa. Siksi haluamme kertoa, että olemme parantaneet kulmalattiakaivoratkaisuamme, joka sisältää nyt madalletun lattiakaivokalusteen, Custom-paneelin, mittapalat ja liiman laatan kiinnitystä varten. 

Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin se, että asiakkaan toivomaa ratkaisua ei pysty asentamaan. Me tiedämme sen. Siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme niin, että niiden asentaminen on mahdollisimman helppoa.


Olet ehkä jo huomannutkin muutokset. Olemme uudistaneet kulmalattiakaivomme Custom-ratkaisun entistä käytännöllisemmiksi. Kaivon kosteusturvallinen rakenne on säilytetty ennallaan.


Aiemmin kulmalattiakaivo Customin haasteena oli, että ympäröivän lattian laattoja oli korotettava laattalaastilla, jotta ne saatiin samaan tasoon laatoitettavan Custom-kannen kanssa. Ongelman ratkaisemiseksi muutimme lattiakaivokalustetta niin, että Custom-kansi sijaitsee nyt syvemmällä kalusteessa. Tämän ansiosta nyt on paljon helpompi varmistaa, että kansi on aina lattialaattojen kanssa samalla tasolla.


Oikea mitoitus ja toimiva liima


Nyt voit käyttää myös seinässä 6-20 mm paksuisia laattoja. Mitoituksen helpottamiseksi pakkauksessa on nyt myös mittapalat, joiden avulla voit varmistaa 6 mm:n etäisyyden kannen laatan, seinälaatan ja lattialaatan välillä.


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mukana on myös erikoisvalmisteinen liima, joka kiinnittää optimaalisesti laatan teräkseen. Voit tietenkin käyttää myös muuta liimaa, mutta olemme testanneet tämän perusteellisesti ja tiedämme, että se toimii!


Katso päivitetyt asennusohjeemme täältä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa