Tee arjestasi helpompaa Unidrainin avulla

Unidrain auttaa sinua rakentamaan virheettömän kylpyhuoneen, mikä takaa asiakkaiden tyytyväisyyden.

Kylpyhuoneet ovat kodin kalleimpia ja ongelmallisimpia tiloja. Jos seinän takaisiin rakenteisiin joutuu kosteutta tai kallistus on tehty väärin, seurauksena voi olla kallis lasku. Jos käytössä on Unidrainin linjalattiakaivo tai GlassLine-suihkutilaratkaisu, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Olemme varmistaneet, että vesi pysyy poissa ja luoneet täydellisen kallistuksen, jotta voit tuoda esiin kädentaitojasi. Aloitamme linjalattiakaivosta, joka on Unidrainin ainutlaatuisen tuotemerkin perusta. Linjalattiakaivossa on patentoidut laipat, jotka tekevät Unidrainista maailman turvallisimman lattiakaivon: 

– Unidrain on ensimmäinen linjalattiakaivo, joka on erittäin turvallinen pystysuorien ja patentoitujen ruostumattomien teräslaippojen ansiosta. Laipat pitävät veden poissa seinän taustarakenteista. Ruostumattomat teräslaipat suunnataan ylöspäin seinän suuntaisesti, joten lattiakaivokaluste ja laipat muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Laipat takaavat, ettei lattiakaivon vesi pääse lähellekään vettä kestämättömiä taustarakenteita. Lattiakaivokaluste asetetaan valmiin seinän päälle ja päälle levitetään vedeneriste. Lopuksi muurari asentaa paikoilleen laatat, minkä jälkeen suihkutila on valmis, sanoo Lasse Lyck, Unidrainin rakennustekninen vastaava.

Helppoa, varmaa ja nopeaa

Unidrain ei helpota vain LVI-asentajien työtä virheettömien kylpyhuoneasennusten tekemisessä. Myös muurareiden työ helpottuu merkittävästi. Linjalattiakaivoa valettaessa lattian kallistus tehdään vain yhteen suuntaan. GlassLine-suihkutilaratkaisuissa kehykseen on sisäänrakennettu kahden prosentin kallistus. Näin voidaan välttää virheet mittausvaiheessa ja lattian valamisessa.

– GlassLine-ratkaisussa lattiakaivo ja suihkuseinä on yhdistetty samaan kehykseen. Kehyksessä on 2 prosentin kallistus kohti lattiakaivoa, jolloin kallistus on taatusti riittävä. Kehys kiinnitetään ruuveilla seinään ja lattia valetaan kehyksen sisään. Näin saadaan aikaan vaatimusten mukainen kallistus. Lattian kuivuttua pinta käsitellään vedeneristeellä ennen laatoitusta, sanoo Lasse Lyck ja jatkaa: 

– Perinteisessä kylpyhuoneremontissa lasimestari asentaa lasiseinän viimeiseksi, jolloin kaikki kiinnikkeet ovat näkyvissä. Kun käytössä on GlassLine, projektiin ei tarvita lasimestaria lainkaan. Työvaiheiden koordinointi käy helpommin, kun projektiin osallistuvat vain LVI-asentaja ja muurari. Lopputuloksena on myös selvästi tyylikkäämpi ratkaisu. Suihkuseinän rakenteessa ruuvit ja muut kiinnikkeet jäävät näkymättömiin laattojen alle, ja ratkaisu on tyylipuhtaampi, Lasse Lyck selittää.

Huomaa: Putkiliitännät tulee aina teettää valtuutetulla LVI-asentajalla.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa