Tarjoa asiakkaillesi entistä yhteensopivampaa muotoilua kylpyhuoneeseen

Laajennamme ylellistä Reframe Collection ‑sarjaa uudella saippua-annostelijalla. Sarjaan kuuluu useita minimalistisia tuotteita, ja uuden lisäyksen myötä voit tarjota asiakkaille entistä yhteensopivampia kylpyhuonetuotteita.

Reframe Collection on laadukas tanskalainen kylpyhuonetarvikesarja. Reframe Collection ‑mallisto pohjautuu skandinaaviseen minimalismiin ja laatuun, jossa nykyisiä tuotteita tarkastellaan uudelleen ja kehitetään edelleen, jotta kylpyhuoneesta saadaan mahdollisimman toimiva.

Uuden saippua-annostelijan lisääminen Reframe Collection ‑sarjaan tekee siitä entistäkin kattavamman. Asiakkaita uuden kylpyhuoneen toteutuksessa neuvovana arkkitehtinä, putkiasentajana tai muurarina voit nyt ehdottaa Reframe Collection ‑sarjaa täydentämään linjalattiakaivoa, markkinointipäällikkö Kim Maretti kertoo ja jatkaa:

Kaikkien malliston tuotteiden pintavaihtoehdot ovat messinki, harjattu ruostumaton teräs, kiillotettu ruostumaton teräs, musta ja kupari. Materiaalivaihtoehtojen ansiosta asiakkaalla on runsaasti mahdollisuuksia valita ratkaisu, joka sopii parhaiten yhteen kylpyhuoneen muiden elementtien kanssa.

Laatu ja helppokäyttöisyys kulkevat käsi kädessä

Tyylikkään ulkomuodon lisäksi saippua-annostelijaa on myös kätevä käyttää. Se pysyy tukevasti paikallaan liukumattomalla pohjan ansiosta ja annostelee vakaasti sopivan määrän saippuaa viistosta annosteluaukosta.

Saippua-annostelijassa on muiden sarjan tuotteiden tavoin useita harkittuja yksityiskohtia ja se on yhtä aikaa toimiva ja koristeellinen.

Uuden saippua-annostelijan myötä voimme tarjota laajemman valikoiman ratkaisuja, jotka huokuvat ajatonta ja vankkaa muotoilua. Haluamme auttaa varmistamaan lisämyynnin, mutta tavoitteenamme on myös tarjota kestäviä ratkaisuja, jotka tarjoavat loppukäyttäjälle erinomaisen laatukokemuksen, Kim Maretti kertoo.

Reframe-saippua-annostelija

Korkeus:13,3 cm

Halkaisija: 7,7 cm

Tilavuus: 200 ml.

Malli: Seinälle tai pöydälle

Saatavana harjattu teräs, kiillotettu teräs sekä PVD-pinnoite: musta, messinki ja kupari.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa