Skip to main content

Suunnittele ylellinen kylpyhuone viehättävän Nobis Hotelin tyyliin

Tilava, spa-henkinen, viihtyisä. Nämä olivat vuonna 2018 tanskalaisten unelmakylpyhuonetta koskevia avainsanoja – niin kotona kuin hotellissa. Seuraavassa annamme hieman inspiraatiota ylelliseen kylpyhuoneeseen, joka on kuin Kööpenhaminan hienoimmissa hotelleissa.

Kylpyhuone kuuluu vuosien saatossa eniten kehittyneisiin kodin tiloihin. Se siirtyi ensin pihan perältä sisälle asuntoon ruokakomeroiden paikalle. Nykyään se on tila, johon useimmat haluavat panostaa paljon. Muutos on kieltämättä ollut melkoinen.
 

Kylpyhuone ei ole enää huone, jota käytetään vain, koska on peseydyttävä. Se on tila, jossa halutaan viettää enemmän aikaa; huone, jossa on runsaasti tilaa ja jossa voi hemmotella itseään. Kylpyhuoneen tulee henkiä ylellisyyttä ja hyvinvointia.

 

Kylpyammeita, marmorilaattoja ja pohjoismaista tyylikkyyttä
 

Modernin ja ylellisen kylpyhuoneen salaisuutena ovat tarkat materiaalivalinnat, räätälöidyt ratkaisut ja varma tyylisilmä.
 

Kööpenhaminan keskustassa sijaitsevassa hiljattain kunnostetussa Nobis Hotelissa kylpyhuoneisiin on panostettu paljon. Hotellin sadassa huoneessa on nimittäin ylelliset kylpyhuoneet, jotka tekevät yöpymisestä elämyksen.
 

Niissä on tilavat kylpyammeet, suuret marmorilaatat ja pohjoismaista eleganssia. Nämä ovat kolme nykypäivän kuuminta trendiä, jotka luovat spa-tunnelmaa. Yhdessä nämä kolme elementtiä luovat tilan, jossa voimme hemmotella itseämme. Aivan kuin wellness-hoitolassa.
 

Nobis Hotelin kylpyhuoneille on ominaista myös minimalismi ja tarkat suunnittelun linjat, joissa skandinaavinen sisustustyyli on ratkaisevassa asemassa. Pesualtaan yläpuolella on suuri ja selkeälinjainen peili, ja suihkunurkkauksessa on yksinkertaisen tyylikäs lasiseinä. Vesi valuu suuresta suihkupäästä sadepisaroiden tavoin lattian marmorilaatoille ennen katoamistaan lattiakaivoon.

 

 

Mittatilauslattiakaivot

 

Erikoissuunnitellut ratkaisut tekevät tämän hetken trendikkäimmistä kylpyhuoneista ainutlaatuisia. Unidrain on toimittanut Nobis Hotelin suihkunurkkauksiin arkkitehtien toiveiden mukaiset design-lattiakaivot.
 

Hotellin kylpyhuoneista 20 on erityisen suuria, joten niihin tarvittiin erikoispitkät, yli kaksimetriset lattiakaivoratkaisut. Niihin Unidrain toimitti asiakkaan mittojen mukaan valmistetut mittatilauslattiakaivot. Muissa 80 kylpyhuoneessa on Unidrainin linjalattiakaivo ja niin kutsuttu Custom-kansiratkaisu, jossa klassinen Unidrainin teräsritilä on korvattu samalla marmorilla, jota on käytetty muualla kylpyhuoneessa. Tämä ratkaisu tekee lattiakaivosta lähes näkymättömän.
 

Lue lisää Unidrainin mittatilauslattiakaivoista täältä. 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing manager

Tanja Stade

[email protected]

040 6838 720

 

Uutiset