Suunnittele oma, yksilöllinen lattiakaivoratkaisusi

Nurkan ympäri jatkuva kaivo, metrien pituinen ratkaisu tai hankalan palkin kiertäminen. Joihinkin kohteisiin vakiomitoitus ei ole riittävä ratkaisu. Olemme siksi kehittäneet suunnitteluohjelman, jossa voit suunnitella täydellisen lattiakaivoratkaisun helposti.

Vakiomittoja käytetään ovissa, kaapeissa, rakennelevyissä ja suihkutiloissa. Maailma on täynnä standardeja, mutta onneksi on myös monia projekteja, jotka rikkovat niitä ja haastavat ajattelemaan luovasti ja uusilla tavoilla. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet online-suunnittelutyökalun, jonka avulla voit suunnitella täydellisen lattiakaivojärjestelmän – vaikka useiden metrien mittaisena. 

– Mittatilausjärjestelmämme sopivat paikoilleen 10 mm:n tarkkuudella. Lattiakaivokaluste rakennetaan eri mittaisista osista, jotka sovitetaan välikappaleiden avulla lopulliseksi kalusteeksi. Nämä kappaleet mahdollistavat mm. lattian rakennepalkkien huomioimisen, jotta lattiakaivokaluste saadaan sovitettua tilaan. Voit saada sen juuri sen mittaisena kuin haluat, kertoo Jacob Honoré, Unidrainin tuotepäällikkö.

Suunnittelutyökalu löytyy verkkosivuiltamme kohdasta Suunnittele mittatilausjärjestelmä sivun alalaidasta. Työkalussa sinun tarvitsee vain valita lattiakaivokalusteen muoto ja syöttää suihkutilan mitat. Voit myös valita kokonaisuuteen lopullisen silauksen HighLine- tai ClassicLine-sarjan kansistoista.

Yhtenäinen kokonaisuus
Mittatilausjärjestelmän voi toteuttaa sekä seinän viereen että vapaasti keskelle tilaa sijoitettaviin lattiakaivoihin. Kun olet syöttänyt tiedot ja toiveet järjestelmään, määritetään juuri oikeat mitat ja yksittäiset osat hitsataan yhteen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. 

– Jos asennat vakiomittaisia linjalattiakaivoja rinnakkain, jää kehysten väliin aina 120 mm tilaa. Vakiotuotteilla ei saada aikaiseksi aivan yhtä tyylikästä kokonaisuutta kuin mittatilausjärjestelmillä. Mittatilaustuotteemme mahdollistaa myös hankalien rakenteiden suunnittelun siten, että lopputulos näyttää harmoniselta ja virtaviivaiselta, sanoo Jacob Honoré.

Suunnittelutyökalu helpottaa arkkitehtien, lvi-suunnittelijoiden ja lvi-asentajien työtä. Ohjelman ansiosta projektiin sopivan täydellisen ratkaisun määrittäminen onnistuu tietokoneen äärellä. Kun oikea ratkaisu on löytynyt, sinun tarvitsee vain tilata se asiakaspalvelustamme.

Jos haluat lukea lisää mittatilausjärjestelmistämme, saat lisätietoja mittatilausjärjestelmien omilta sivuilta.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa