Reframe-poljinroskakori: Käytännöllisyys ja estetiikka täydellisessä sopusoinnussa

Olemme asettaneet uudet standardit poljinroskakoreille esittelemällä uusimman lisäyksemme Reframe-mallistoon. Selkeälinjainen ulkomuoto kätkee sisäänsä huolella valittuja suunnitteluratkaisuja, jotka tyylikkyyden lisäksi tekevät poljinroskakorista miellyttävän käyttää

Reframe-poljinroskakori tekee vaikutuksen jo ensi silmäyksellä virtaviivaisella muotoilullaan, joka sopii täydellisesti yhteen muiden Reframe-tuotteiden kanssa. Kööpenhaminan ja Aarhusin boutique-hotellien omistaja Mette Brøchner-Mortensen testasi poljinroskakorin käyttöä ja ihastui tuotteeseen:

– Kiinnitin ensimmäisenä huomiota roskakorin muotoiluun ja sen yhteensopivuuteen muiden Reframe-tuotteiden kanssa. Näennäisesti yksinkertainen ja esteettinen ulkopinta kätkee sisäänsä myös huolellisesti valittuja suunnitteluratkaisuja.

Yksi Reframe-poljinroskakorin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen hiljainen ja helppokäyttöinen avaus- ja sulkemismekanismi sekä vakaus. Mette Brøchner-Mortensen kertoo:

– Kansi avautuu ja sulkeutuu kevyesti ja äänettömästi, eikä se osu voimakkaasti seinään, kuten usein käy muita roskakoreja käytettäessä. Lisäksi roskakori on uskomattoman vakaa eikä kallistu poljinta painettaessa. Nämä yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta ja osoittavat, että käyttäjien tarpeet on todella otettu huomioon.


Helppo puhdistaa ja käsitellä
Poljinroskakorin sisäpuolella on erikoisvalmisteinen teippi, joka varmistaa, että roskapussi pysyy hyvin paikallaan eikä valu alas, ja että pussi ei näy roskakorin kannen ollessa kiinni.

Sisäinen mekaniikka on myös suojattu huolellisesti, mikä tekee roskakorista helpon puhdistaa ja kätevän käyttää. Nämä ominaisuudet ovat erityinen etu monille hotelliasiakkaillemme, joille sekä hygienia että tehokkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.


Ajaton muotoilu, joka on osa kokonaisuutta
Reframe ei ole vain poljinroskakori, vaan se on osa minimalistista tanskalaista muotoilua edustavaa kattavaa lisävarustevalikoimaa, joka mahdollistaa yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneessa. Poljinroskakori on suunniteltu yhtä korkeaksi kuin WC-harja, jotta ne ovat selkeästi linjassa keskenään, ja se sopii täydellisesti yhteen muiden Unidrainin malliston tuotteiden kanssa.

Poljinroskakori ei ole pelkästään roskille tarkoitettu säiliö, vaan se on myös esteettinen ja käytännöllinen mestariteos. Olemme suunnitelleet käyttäjää ajatellen kalusteen, jossa toimivuus ja estetiikka yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa