Pala Venetsiaa Kööpenhaminan uudessa kanaalikorttelissa

Venetsia saapuu Kööpenhaminaan helmikuussa 2017, kun Engholmenen kanaalikortteli valmistuu. Korttelin 192 upeasta asunnosta avautuu upea näkymä Kööpenhaminan satamaan, ja moderneissa kylpyhuoneissa on käytetty Unidrain-linjalattiakaivoja.

Kööpenhaminan satama-alue on 15 viime vuoden aikana muuttunut teollisuussatamasta Kööpenhaminan ylellisimmäksi asuinalueeksi, johon kuuluvat mm. Islands Brygge, Havneholmen, Teglholmen ja Sluseholmen. Engholmene on satama-alueen viimeinen asuinalue, joka viimeistelee rakennusprojektin.

Veden läheisyys oli sataman uudistamisen kantava ajatus. Kööpenhaminan satamaan on luotu pikku-Venetsia, jonka asunnoista on näkymä satamaan ja kanavaverkostoon. Kærholmen oli ensimmäinen Engholmenen saaresta, joka on nyt rakennusprojektin viimeinen osa. Kohde koostuu 192 upeasta ja modernista asunnosta, jotka on suunniteltu toiminnallisuutta ja estetiikkaa silmällä pitäen.

Engholmenen alue on Gröning Arkitekterin ja Arkiteman käsialaa, ja alueen projektikehityksestä on vastannut tanskalaisomisteinen NPV A/S. Kærholmenin 293 moderniin kylpyhuoneeseen on valittu virtaviivaiset ja turvalliset Unidrain ClassicLine -lattiakaivot:


– Taas kerran klassinen ClassicLine-mallistomme on valittu uudisrakennuskohteeseen. Se on osoitus siitä, että tyylikkyys on ajatonta. ClassicLine on alkuperäinen lattiakaivomallistomme, jonka pohjalta koko yritys sai alkunsa ja joka mullisti kylpyhuonesuunnittelun turvallisilla, seinän viereen sijoitettavilla lattiakaivoilla, sanoo Unidrainin myyntiedustaja Anders W. Christensen.


Unidrain-linjalattiakaivot asentaa LVI-asennusliike Thorvald Amstrup, jonka erikoisalana ovat laajat rakennusprojektit remontointi- ja uudisrakennuskohteissa.

– Me olemme aina käyttäneet Unidrain-linjalattiakaivoja ja todenneet ne toimiviksi. Siksi asennamme ClassicLine-lattiakaivot myös kaikkiin Kærholmenin asuntoihin, kertoo Thorvald Amstrupin omistaja Svend Erik Amstrup.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa