Nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelu

Lattiakaivon valinta on olennainen osa nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelua ja se määritellään kylpyhuoneen suunnitelmiin jo lvi-suunnitteluvaiheessa.
Reframe-soap shelf

Tyylikkään, toimivan ja nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelu ei ole vaikeaa, kunhan olet ajoissa asian äärellä. Lattiakaivon valinta on olennainen osa nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelua ja se määritellään kylpyhuoneen suunnitelmiin jo lvi-suunnitteluvaiheessa.

Linjalattiakaivojen käyttö yleistyy kokoajan. Tämä johtuu linjalattiakaivon tuomista eduista ja positiivisesta vaikutuksesta asunnon jälleenmyyntiarvoon.

Unidrain linjalattiakaivo koostuu neljästä osasta. Kaivon asentaminen on mahdollista sekä uudis-, että saneerauskohteisiin ja sen käyttö mahdollistaa yhdensuuntaisen lattiakaadon ja ajanhenkisten isojen lattialaattojen käytön kylpyhuoneissa.

Valikoimastamme löytyy vakiona useita eri pituuksia (300-1200 mm), myös ritilä- ja paneelivaihtoehtoja on useita. Unidrain HighLine-mallistoa on saatavan myös trendikkäissä PVD-pinnoitetuissa metalliväreissä.

Tämän lisäksi voit suunnitella Unidrainin myös mittatilaustuotteena. Tehtaamme valmistaa mittatilauskaivoja jopa 7 metrin pituisena.

Unidrain suunnittelu

Unidrain-suunnitteluohje on laadittu helpoksi käsikirjaksi Unidrain-lattiakaivojen suunnitteluun.Suunnitteluohjeessa käsitellään tärkeimmät seikat Unidrainin rakenteesta, osista, mitoituksesta ja sijoittelusta

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa