Messinkiset Unidrain-detaljit viimeistelevät kokin kodin

Jesper Kochin ja hänen perheensä uudessa unelmakodissa sisätiloja leimaavat luonnonläheisyys ja upeat yksityiskohdat. Sisustuksessa yhdistyvät mielenkiintoiset detaljit ja rento tunnelma. Unidrainilla on oma osuutensa sisustuksessa kylpyhuoneessa, jossa HighLine-lattiakaivo ja Reframe Collection ‑malliston suihkuhylly ovat kuin messinginsävyinen piste i:n päällä.

Tanskan Sønderborgiin on suunniteltu persoonallinen koti, jossa kokki ja Masterchef-tuomari Jesper Koch asuu perheensä kanssa.

Vasta rakennettua unelmakotia ympäröivät ranta ja metsä, ja luonnonkaunis ympäristö sopii hyvin yhteen kodin kanssa, jossa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja kiinnostavia ratkaisuja –sekä tyylikkäitä Unidrain-tuotteita, jotka tuovat kylpyhuoneeseen kauniin messingin sävyn.

Luonto juurtuu kotiin


Sisustussuunnittelija Kira Staugaard, joka omistaa Kira Design ‑yrityksen ja on auttanut perhettä asunnon tyylin ja tunnelman punaisen langan löytämisessä, kertoo projektista näin:

– Tässä projektissa oli tärkeää luonnon tuominen osaksi kotia, minkä vuoksi ympäröivä luonto näkyy sisällä eri materiaalien, kuten marmorin, messingin, linoleumin ja runsaiden puupintojen käytössä. Vaikka lämpimänsävyistä puuta on käytetty kodissa runsaasti, keittiössä on kaunis työtaso vihreää marmoria, ja kylpyhuoneessa katse kiinnittyy messinkisiin yksityiskohtiin.

Messinkiset yksityiskohdat viimeistelevät kylpyhuoneen

Keittiö on tietysti kokin kodin sydän, mutta detaljeihin on kiinnitetty huomiota myös kylpyhuoneessa, jossa jokainen elementti on valittu huolellisesti. Tavoitteena on ollut, että valinnat eivät ole pelkästään toimivia, vaan että ne myös tukevat ja kohottavat asunnon tyyliä:

– Kylpyhuoneessa hillitty värimaailma on yhdistetty messinkisiin yksityiskohtiin, jotka toimivat kontrastina. Kullanväriset sävyt ovat edustettuina sekä Unidrainin linjalattiakaivossa ja suihkuhyllyssä että Dornbrachtin valaisimissa. Tällä tavoin välttämättömät asennukset sulautuvat hienosti kokonaisuuteen ja tuovat oman osansa tyylikkääseen yleisilmeeseen. Kylpyhuoneesta on suunniteltu rauhallinen, mieltä rauhoittava tila, joka on viimeistelty ylellisillä yksityiskohdilla, Kira Staugaard kertoo.


Kylpyhuoneessa on useita messinginvärisiä Unidrain-elementtejä, kuten ylellinen HighLine-linjalattiakaivo, joka sopii erinomaisesti yhteen suurten laattojen kanssa ja luo kontrastia olematta liian hallitseva. Lisäksi suihkukaapista löytyvät Reframe Collection ‑malliston tyylikäs saippuahylly ja yhteensopiva magneettinen suihkulasta.

Tavoitteena upea vaikutelma

Suuressa, hyvin sisustetussa ja varustetussa keittiössä ei ole pienintäkään epäilystä siitä, että Sønderborgin-kodissa asuu ammattikokki ja ravintoloitsija. Keittiön lisäksi koko koti sisältää mielenkiintoisia ratkaisuja. 

Suunnittelun painopisteenä on ollut upean vaikutelman ja ainutlaatuisen kokemuksen luominen huoneesta riippumatta. Kodista on ollut tärkeä tehdä rauhallinen ympäristö kiireisen arjen vastapainoksi:

– Koti on sisustettu niin, että siellä on sekä rauhaa että vaikuttavuutta. Luonnonmateriaalit ja vaaleat, hillityt sävyt luovat ilmapiirin, jossa on tilaa rauhoittumiselle ja rentoutumiselle, mikä on tärkeää perheelle, jolla on monta rautaa tulessa. Koti on samalla myös täynnä kiinnostavia ratkaisuja ja rohkeita valintoja, kuten keittiöstä löytyvät höyryuuni ja raakakypsytyskaappi, käsin valmistettuja huonekaluja sekä keittiön ja ruokailutilan välissä oleva integroitu viinikaappi, sisustussuunnittelija summaa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa