Lisää tunnistusta tanskalaiselle designikonille

Unidrainin toimivat MatLine-kuramatot ovat hurmanneet kansainväliset muotoilutuomarit. Nyt German Design Awardin takana oleva saksalainen designraati on antanut tunnustusta tälle toimivalle ja tyylipuhtaalle viemäriputkistoon liitettävälle mattojärjestelmälle.

Tanskalainen Unidrain on saanut kolmannen kerran tänä vuonna kansainvälisen tunnustuksen uusimmasta tuotteestaan, joka on integroitu MatLine -kuramatto- ja viemärijärjestelmä.

Tämän Special Mention -tunnustuksen Unidrainille antoi tunnustettu, riippumaton saksalainen designraati. Saksalainen designraati koostuu mm. Porschen, BMW:n ja Boschin edustajista ja luovuttaa vuosittain German Design Awardin ansiokkaimmille tuotteille useissa eri kategorioissa.

”Kuramatto on erittäin käytännöllinen tuote, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi esteettisellä tavalla.” Näin tuomaristo perusteli MatLinen Special Mention -tunnustusta.

Me Unidrainilla olemme iloisia MatLinen designraadilta saamasta huomiosta, sillä tuomaristo koostuu arkkitehtuurin ja muotoilun suurimmista nimistä.

– MatLinen myötä Unidrain on siirtynyt pois kylpytiloista kodin ehkä edustavimpaan tilaan, sisäänkäyntiin. Juuri tässä tilassa me toivotamme vieraamme tervetulleiksi ja annamme heille ensivaikutelman kodistamme. Olemme iloisia, että MatLine-ideamme on saanut asiantuntijoilta tunnustusta, sanoo Unidrainin muotoilu- ja tuotepäällikkö Kenneth Waaben.

Aiemmin tälle uudenaikaiselle keksinnölle myönnettiin If World Design Guide -tuotesuunnittelupalkinto ja se on saanut kunniamaininnan myös kansainväliseltä Red Dot Design Award -raadilta.

MatLine edustaa samaa minimalistista muotoilua kuin Unidrainin® muut palkitut tuotteet. Maton alla on lattiakaivo, johon vesi kertyy. Lujatekoiset nailonharjat puolestaan puhdistavat lian jalkojen ja kenkien pohjasta. Näin eteiseen ja muualle kotiin tulee vähemmän likaisia jalanjälkiä.

Lue lisää Unidrians palkinnosta ja tunnustuksesta

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa