Laurin Talot -ohjelmat upeissa taloissa käytettiin Unidrain-lattiakaivoja

Muusikko ja monilahjakkuus Lauri Ylönen rakastaa rakennuksia ja arkkitehtuuria. MTV3-kanavalla esitettävässä Laurin Talot -tv-sarjassa esitellään Laurin suunnittelemia moderneja älytaloja. Oman talonsa lisäksi hän suunnitteli talot Elastiselle, Jarpille ja Aleksi Valavuorelle.
Bathroom Laurin Talot

Kohteiden upeisiin, persoonallisiin kylpyhuoneisiin Lauri valitsi Unidrainin linjalattiakaivot laatoitettavalla HighLine Custom-paneelilla. Unidrain oli ehdoton ratkaisu muun muassa siksi, että kohteissa haluttiin käyttää suuria lattialaattoja.

Laurin suosiman Custom-paneelin avulla lattiakaivosta saa hyvin huomaamattoman. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun paneelin päälle kiinnitetään kaksikomponenttiliimalla samaa lattialaattaa kuin lattiassa käytetään. Laatoitetun paneelin ympärille jää 6 mm rako, josta vesi valuu lattiakaivoon. Custom soveltuu erityisesti tiloihin, joissa käytetään kuviollisia laattoja tai joissa huomion halutaan kiinnittyvän designlattiakaivon sijasta muihin yksityiskohtiin.

Kuvissa näkyvät kylpyhuoneet ovat Laurin omasta talosta. Taloon ja sen suunnittelu- ja rakennusprosessiin pääset tutustumaan MTV3:n Katsomosta löytyviä erikoisjaksoja katsoen.

Ylempi kuva: kph/sauna
Lattiakaivot, 2 x Unidrain HighLine Custom 
Laatat: Pukkila
Hanat: Oras

Alempi kuva: suihku/wc
Lattiakaivo: Unidrain HighLine Custom
Laatat: Pukkila
Hanat: Oras

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa