Lari Tapaninen on Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija 2020

Unidrain, Suomen LVI-Liitto SuLVI ry ja Talotekniikka-lehti jakoivat tänään ensimmäistä kertaa Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija -palkinnon. Hakijoista voittajaksi valittiin Lari Tapaninen, Ramboll Finland.
Vuoden_lvisuunnittelija

Larin siivittivät voittoon hänen yhteistyökumppaneidensa antamat positiiviset lausunnot ja hänen osuutensa useissa arvokiinteistöjen korjaushankkeissa. ”Toimin rakennuttajakonsulttina ja olemme tehneet useita projekteja yhdessä. Larin ratkaisut ovat asiakasläheisiä, mutta tuo esille myös uudet “tuulet”, jotta voimme niitä käydä läpi”, toinen hänen suosittelijoistaan mainitsi.

Kilpailun palkintona on opintomatka Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa.

Syksyllä valitaan innovatiivinen lvi-asentaja

“Unidrain aloitti kehittymishaluisten, eteenpäinpyrkivien lvi-asentajien opintostipendin Tanskassa jo pari vuotta sitten. Haluamme kannustaa lvi-alan ammattilaisia innovatiiviseen ja uutta pelkäämättömään työhön myös Suomessa, ja tähän Suomen LVI-liitto on loistava kumppani. Syksyllä, Finnbuildin yhteydessä palkitsemme innovatiivisen LVI-asentajan samanlaisella opintomatkalla”, kertoo Unidrain Oy:n toimitusjohtaja Thomas Granberg.

Innovatiivinen LVI-suunnittelija -kilpailun tuomaristoon kuuluivat Thomas Granberg, Unidrain Oy, Samuli Könkö, Suomen LVI-Liitto ry, Matti Kiiskinen, SKOL ry ja Piritta Porthan, Talotekniikka-Julkaisut Oy.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa