Kylpyhuoneen uusi, ylellinen ilme

Unidrainin® upea GlassLine-sarja vie kylpyhuoneen uusiin ulottuvuuksiin. Tähän asti GlassLine-sarja on sisältänyt vain suihkuseiniä ja -ovia.

Esittelemme aivan uuden ja ylellisen lasisen suihkualtaan, joka luo kylpyhuoneeseen ensiluokkaisen ilmeen ja viimeistelee sisustuksen. GlassLine-suihkuallas koostuu karkaistusta lasilevystä, jonka alla on teräslevy. Lasin pinta on peilinkirkas, mikä luo ylellisen kylpylätunnelman.  

GlassLine-suihkualtaan lasin pinta on käsitelty huippunanoteknologialla, joka ehkäisee veden tarttumista pintaan. Unidrainin patentoitu asennusjärjestelmä puolestaan ehkäisee homeenmuodostusta. Tuloksena on toimiva ajaton ilme, joka luo loistavat puitteet rentoutumiselle ja hyvinvoinnille.

“Suihkuallas on pohjoismaista muotoilua parhaimmillaan. Se on yksinkertainen, kaunis ja toiminnallinen. Suihkualtaan asentaa laatoittaja, ja se asennetaan suihkutilaan kuten laatta. Ainoa ero on, että sen pohjaan on integroitu Unidrainin® ainutlaatuinen lattiakaivo. Suihkualtaan ja suihkuseinän asennuksen tekevät yhdessä laatoittaja ja LVI-asentaja, jotka yhdessä luovat kylpyhuoneen muutkin osat. Työ helpottuu, sillä lasimestaria ei tarvita. Tämä on myös oiva tilaisuus luoda lisämyyntiä sekä LVI-asentajille että laatoittajille”, kertoo Unidrainin® toimitusjohtaja Peter Secher ja kannustaa kaikkia kiinnostuneita ottamaan yhteyttä Unidrainiin® ja kysymään lisää tuotteesta. 

Tietoa tuotteesta GlassLine-sarjan integroituun lattiakaivoon voidaan yhdistää lasinen suihkuseinä, suihkuovi tai suihkuallas, tai elementtejä voidaan käyttää muiden elementtien kanssa. Ovi asennetaan harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetuille erikoissaranoille ja ylätankoon, jotka sopivat yhteen muun Unidrain-muotoilun kanssa. Lasi on 10 mm:n paksuinen, ja siitä on saatavilla kolme kuviota ja kuvioimaton malli.

GlassLine-suihkuseinä voidaan asentaa vasen- tai oikeakätisesti ja kiinteään tai muunneltavaan moduuliin. Kiinteä moduuli sisältää lattiakaivokalusteen ja muunneltavaan moduuliin liitetään muusta valikoimasta valittu lattiakaivokaluste. 

Mitat: Korkeus 2100 mm Syvyys 900/1000/1200 mm Karkaistun lasin paksuus 10 mm

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa