Kylpyhuoneen suunnittelija: suuntaa katseesi väreihin

Kylpyhuoneisiin voi nyt tuoda uutta, persoonallista ilmettä valitsemalla linjalattiakaivoon uusia värejä: messinki, kupari, kiillotettu teräs ja matta musta.

– Kylpyhuone ei ole enää kliinisen valkoinen tila, jonka pitää näyttää mahdollisimman puhtaalta. Siitä on sen sijaan tullut tila, jolla ilmennetään persoonallisuutta keittiön ja olohuoneen tapaan. Siksi myös asunnon intiimeimmässä tilassa käytetään yhä enemmän luonnonmateriaaleja, sanoo Unidrainin markkinointipäällikkö Birgitte Arendsdorf Olsen.

Puu-, marmori- ja liuskekivipintojen vanavedessä ovat kylpyhuoneisiin saapuneet erikoisväriset suihkut ja hanat. Yksilölliset valinnat viestivät ylellisyydestä ja tyylikkyydestä. Nyt Unidrain antaa mahdollisuuden viimeistellä persoonallinen tyyli  HighLine-sarjan kansistojen uusilla väreillä. Uuden sarjan nimi on HighLine Colour ja sen värivaihtoehdot ovat messinki, kupari, mattamusta ja kiillotettu ruostumaton teräs.  

HighLine Colour antaa mahdollisuuden räätälöidä kylpyhuoneen sisustus pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Jos pidät marmorilaatoista ja messinkihanoista, voit valita niihin sopivan tyylipuhtaan Unidrain-lattiakaivon. Tai ehkä valintasi on kaunis, lämmin kuparin sävy, joka on noussut suosioon viime vuosina. Jos taas viileät sävyt ovat eniten mieleesi, sopiva sävy voi olla kiillotettu teräs tai mattamusta. 

Maailma on täynnä erilaisia pintoja – tee niistä itsesi näköisiä. 

Tietoa HighLine Colour -sarjasta:

HighLine Colour on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä ja PVD-käsitelty messinkisellä, kuparisella tai mustalla pinnoitteella, mikä takaa optimaalisen kunnossapidon ja kestävyyden. Uusia kansiratkaisuja on saatavilla Unidrainin jälleenmyyjiltä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa