Koe Unidrain The Darlingissa, Kööpenhaminan ylellisessä pienessä designhotellissa, jossa taide ja muotoilu yhdistyvät

Kööpenhamina tunnetaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä historiaa, kulttuuria ja muotoilua. Eloisan pääkaupungin sydämestä löytyy The Darling, ylellinen pieni designhotelli, jossa taide, muotoilu ja estetiikka on viety aivan uudelle tasolle. Kylpyhuoneissa linjalattiakaivomme ja GlassLine-suihkuseinä on integroitu tyylikkäästi.


The Darlingin taustalla ovat Jens Løkke ja Uffe Buchard, jotka johtavat luovaa Darling Creative Studio ‑toimistoa. Itse he kutsuvat pientä hotellia guesthouseksi, josta on tehty ylellinen keidas keskelle vilkasta kaupunkia. He kutsuvat sinne vieraita kaikkialta maailmasta uppoutumaan tanskalaisen taiteen ja muotoilun historiaan.

Matka tanskalaisen muotoilun historiaan

The Darling on enemmän kuin vain majoituspaikka. Siellä taide ja muotoilu ovat olennainen osa vierailukokemusta, ja siellä vieraat voivat tutustua tanskalaisen muotoilun historiaan aivan uudella tavalla. The Darlingissa on kaksi sviittiä, The Grand ja The Classic, joista kumpikin on sisustettu tavallisen kodin tapaan, mutta joissa on ainutlaatuisia designelementtejä lattiasta kattoon. Sviitit ovat tanskalaisen taiteen ja muotoilun aarreaitta aina Børge Mogensenin, Finn Uhlin, Poul Kjærholmin ja Arne Jacobsenin ikonisista huonekaluista Unidrainin hienostuneisiin kylpyhuoneiden lattiakaivoratkaisuihin saakka.

Uffe Buchard kertoo The Darlingin perustamisesta:

– The Darling on täynnä perinteistä tanskalaista muotoilua eri aikakausilta, ja haluamme tarjota vieraillemme ainutlaatuisen katsauksen muotoiluhistoriaamme. Kalusteiden osalta olemme pitäytyneet ikonisimmissa tuotemerkeissä, kuten Børge Mogensenin ja Arne Jacobsenin tuotteissa, mutta kylpyhuoneeseen on asennettu Unidrainin tuotteet. Niistä on vain 20 vuodessa tullut osa Tanskan muotoiluhistoriaa, koska niissä esteettisyys ja käytännöllisyys on onnistuttu yhdistämään tyylikkäällä tavalla.

Tyylikkäät kylpyhuoneratkaisut

Sekä The Grandin että The Classicin kylpyhuoneessa on linjalattiakaivo. The Classicin kylpyhuoneeseen on asennettu GlassLine-ratkaisumme, joka on tyylikäs kehitetympi versio linjalattiakaivosta. GlassLine-suihkunurkkauksessa linjalattiakaivon edut yhdistyvät lasiseen suihkuseinään.

Yksityiskohdat huomioitu

Uffe Buchardille on tärkeää, että The Darlingin vieraat voivat löytää sisustuksesta uusia ja tyylikkäitä yksityiskohtia koko majoittumisensa ajan:

– Siitä ei ole mitään iloa, jos vieraamme ovat kokeneet kaiken sviitin tarjonnan tunnissa. Muotoilusta ja taiteesta on pystyttävä löytämään jatkuvasti uusia yksityiskohtia, ja Unidrainin ratkaisut ovat tästä erinomainen esimerkki. Saattaa olla, että vasta kun on käynyt suihkussa kolmannen kerran, ajattelee: ”Onpa tämä tyylikkäästi suunniteltu”.

Uffe Buchard nostaa esiin Unidrainin hienovaraisen ja tyylikkään muotoilun esimerkkinä siitä, miten yksityiskohdat voivat hämmästyttää vieraita. Hän tarkentaa:

– Ensin näkee kaiken upean, mutta Unidrainin muotoilun hienoudet ulottuvat ensivaikutelmaa pidemmälle. Juuri se tekee kalusteista hienostuneita. Sama koskee kelluvalta vaikuttavaa lasiseinää, joka on myös ilmeeltään täysin anonyymi ja tyylikäs. Vieraamme kiinnittävät siihen huomiota ja arvostavat sitä.

GlassLine-suihkunurkkakaluste

GlassLine-suihkunurkkakaluste on kehitetty Unidrainin alkuperäisestä linjalattiakaivosta. Siinä linjalattiakaivon edut yhdistyvät suihkuseinään yhdessä kalusteessa, jota on helppo käsitellä ja jonka asentaminen on helppoa. Suihkuseinä kiinnitetään mukana toimitettavaan seinäkiskoon ilman näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä.

Lue lisää GlassLine-suihkunurkkakalusteesta

Uffe Buchard ja The Darling

Uffe Buchard on merkittävä tanskalainen luova johtaja, TV-juontaja, toimittaja ja muotiasiantuntija, joka on tullut tunnetuksi viihde-, muoti- ja muotoilualalla 1990-luvulta lähtien. Hän on luovan toimiston Darling Creative Studion osakas ja luova johtaja. Vuonna 2020 Uffe Buchard ja hänen liikekumppaninsa Jens Løkke avasivat pienen The Darling ‑hotellin, joka keskittyy tanskalaiseen muotoiluperinteeseen ja tanskalaiseen edistykselliseen nykytaiteeseen. Uffe Buchard kuratoi ja myy The Darlingin taidetta ja toimii nykyään sekä taideneuvojana että kuraattorina. Lisäksi hän on itsekin innostunut taiteen keräilijä.

Tutustu The Darlingin verkkosivustoon täällä

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa