Kellariloukosta ylelliseksi kotikylpyläksi

Kylpyhuoneen täytyy olla käytännöllinen arjessa, mutta myös ripaus luksusta tarvitaan. Näin ajatteli Tanskan Aarhusissa asuva pariskunta Morten ja Nanna, kun he aloittivat kaivuutyöt uutta kellariin syntyvää kylpyhuonettaan varten.

Morten asuu Aarhusin pohjoispuolella 60-luvun talossa kumppaninsa Nannan ja heidän kolmen yhteisen lapsensa kanssa. Morten haaveili kylpyhuoneesta, johon voisi marssia suoraan puutarhasta kulkematta koko talon läpi – silloin hän voisi surffaamasta tultuaan riisua märkäpukunsa jo ulkona. Myös Nannan toiveena oli ylimääräinen kylpyhuone aktiiviselle perheelle. 
Morten ja Nanna olivat valmiita ottamaan vastaan haasteen uudesta kylpyhuoneesta, joten lokakuussa 2015 Morten aloitti isänsä kanssa kaivuutyöt talon 50-neliöisessä ryömintäkellarissa. 

Maapohja ja pimeys väistyivät ylellisyyden ja valon tieltä

Kaivuutyöt etenivät nopeasti, ja aiempi ryömintäkellari koki todellisen muodonmuutoksen. Entisen maapohjan tilalle on tullut ylellinen ja käytännöllinen kylpyhuone, joka täyttää perheen vaatimukset ja tarpeet.  
Kylpyhuone on todella tyylikäs – aivan kuin tasokkaasta hotellista. Tilassa on käytetty ylellisiä design-elementtejä luonnollisena osana arkkitehtuuria. Ilmettä luovat suuret italialaiset seinä- ja lattialaatat.  

Kylpyhuone on toteutettu yhteistyössä arkkitehti Jens Vangin kanssa, joka toimii partnerina Gudnitz Krabbe Vang Arkitektur & Design -suunnittelutoimistossa.  Hän on läpi koko prosessin tukenut Mortenin ja Nannan ideoita, myös kahden suihkun sijoittamista vierekkäin.  


– Meillä on suuri uima-allas ulkona, asumme veden äärellä, meillä on rannassa vene, minä surffaan ja kaksi vanhinta poikaamme kehittyvät koko ajan vesiurheilussa. Perhe on vedessä päivittäin, ja nyt kukin pääsee helpommin pikasuihkuun tarvittaessa. Olemme todella tyytyväisiä, Morten kertoo. 
Heidän kylpyhuoneensa on yhtä aikaa ylellinen ja käytännöllinen. Laatu näkyy jokaisesta yksityiskohdasta, kuten WC-harjasta, WC-paperitelineestä, saippuahyllystä ja pyyhetelineestä, jotka ovat kaikki Reframe Collection by Unidrain -mallistosta. Reframe Collection on kylpyhuoneen lisävarustesarja, joka toi viimeisen silauksen perheen uuteen kylpyhuoneeseen.

Napsauta tästä ja lue lisää Reframe Collection by Unidrain -mallistosta. 

Lähde: Bo Bedre 8/2017 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa