Iloa käyttäjälle, laatua asumiseen

Linjasaneerauksessa pieni satsaus kylpyhuoneen varusteluun tuo iloa käyttäjälle ja laatua asumiseen. Turussa erään kerrostalon linjasaneerauksessa asennetaan kylpyhuoneisiin Unidrain designlattiakaivot. – Päädyimme uudenlaisiin linjalattiakaivoihin niiden toiminnallisuuden, turvallisuuden ja tyylikkään ulkonäön vuoksi, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Karvonen sanoo.
Bathroom

As Oy Sairashuoneenkatu 24 valmistui aivan Turun ydinkeskustan tuntumaan vuonna 1963. Julkisivut ja ikkunat peruskorjattiin 2008. Jo silloin tiedettiin, että linjasaneerauksenkin tarve on tulossa, joten peruskorjaukseen on varauduttu hyvissä ajoin.

– Taloyhtiössämme on ollut vesivahinkoja, jotka ovat nostaneet yhtiön korjauskuluja merkittävästi. Kun taloyhtiön hallituksessa ja yhtiökokouksissa keskusteltiin linjasaneerauksesta, kukaan ei vastustanut. Perinteinen linjasaneeraus osoittautui käytännössä ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi, Tapio Karvonen toteaa.

Taloyhtiö valitsi kumppanikseen Turun Talotekniikkakeskus Oy:n, joka vastaa linjasaneerauksen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Urakoitsijaksi valikoitui Rakennustoimisto Jussit Oy.

Laatu nousee, kustannukset ei

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa