Historiallinen arkkitehtuuri ja moderni minimalismi yhdistyvät Saksassa sijaitsevan Rumpenheimin linnan kylpyhuoneessa

Koe kuinka historian siipien havina yhdistyy moderniin minimalismiin saksalaisessa Rumpenheimin linnassa, josta sisustussuunnittelija Nicole Franken ja hänen miehensä, arkkitehtiprofessori Bernhard Franken, ovat ostaneet asunnon ja sisustaneet sen yksityiskodikseen.

Rumpenheimin linna sijaitsee Offenbach am Mainin kaupungissa Hessenin osavaltiossa Saksassa. Nykyinen linna on rakennettu 1800-luvulla, mutta sen juuret ulottuvat 1700-luvulle. Se rakennettiin barokkityyliin Hessen-Homburgin prinssin kesäasunnoksi.

Vuosien saatossa linnalla on ollut monia käyttötarkoituksia, ja se on toiminut myös Hessen-Homburgin aatelissuvun asuinpaikkana. Nykyään siellä järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia. Aviopari Nicole ja Bernhard Franken ovat juuri saaneet valmiiksi linnassa sijaitsevan yksityiskotinsa mittavan remontin. Nicole ja Bernhard johtavat yhdessä nimekästä FRANKEN Generalplaner -arkkitehtitoimistoa, joka toimii Frankfurtissa Saksassa.

Neljä kuukautta kestäneen remontin aikana pariskunta yhdisti kaksi kylpyhuonetta yhdeksi mirrored space -tilaksi.He valitsivat tilaan ikoniset linjalattiakaivomme kahteen suihkunurkkaukseen ja Reframe-malliston ylellisiä tuotteita täydentämään visiotaan uudesta, historiallisesta kodista.

Barokki kohtaa 1970-luvun

Rumpenheimin linna tuhoutui osittain toisessa maailmansodassa, mutta se rakennettiin uudelleen vuonna 2002. Linna sisältää monia historiallisia ja arkkitehtonisia aikakerroksia, joista pariskunta on saanut inspiraatiota uuden kotinsa remontointiin. Nicole Franken kertoo Unidrain-ratkaisujen integroinnista ja niiden takana olevasta visiosta:

– Saimme paljon inspiraatiota historiallisten tyylien yhdistämisestä, mutta halusimme samalla kunnioittaa linnan historiaa. Kylpyhuoneeseen tuli syvän vihreät, 70-luvun inspiroimat marmoriseinät, jotka sopivat linnan alkuperäiseen barokkityyliin. Unidrainin tyylikkäät linjalattiakaivot ja Reframe-lisävarusteet valittiin katseenvangitsijoiksi ja minimalistiseksi kontrastiksi. 

Hienovaraisia yksityiskohtia ja hillittyä muotoilua

Uudet ja vanhat elementit on valittu tarkoin, ja yhdessä ne luovat oikeanlaista harmoniaa. Pariskunta valitsi Unidrainin kylpyhuoneeseen kokonaisilmeen vuoksi:

– Olemme mieltyneet Unidrainin ratkaisuihin, sillä linjalattiakaivon ja Reframe-malliston muotoilu on ajaton, selkeälinjainen ja hillitty. Tämä tekee niistä todella hienostuneita. Lattiakaivo on erittäin tyylikäs huomaamattoman teknisen ratkaisunsa ansiosta. Anonyymissä tyylissä less is more, kun kaikki on kohdallaan, Nicole Franken toteaa ja lisää:

– Minimalistiset elementit toistuvat läpi asunnon ja luovat synergiaa klassisen ja modernin välille. Olemme erittäin tyytyväisiä Unidrainin ratkaisuihin, jotka korostavat täydellisesti arkkitehtonista visiotamme.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa