Helpommat asennukset uusilla ShowerLine-seinäliitoksilla

Uudistuneessa ShowerLine-kalusteessa on nyt joustava seinäliitos. Kaluste voidaan näin mukauttaa hankaliin kulmiin ja näin helpottaa asennusta.

Toiveena oli täysin turvallinen ja tiivis suihkunurkkaus, mikä saatiin aikaan mittatilauksena tehdyllä Showerline-lattiakaivokalusteella.


ShowerLine kiinnitetään seinään erikoiskiskolla ja valetaan kiinni lattiaan. Lattiakaivo saa automaattisesti aikaan 2 prosentin kaadon, mikä helpottaa valuprosessia. 


Patentoitua laippajärjestelmäämme on uudistettu ShowerLine-suihkukalusteessa. Se tekee viemäriliitoksesta suihkunurkkauksen vahvimman ja turvallisimman liitoksen.ShowerLine-tuotesarja uudistuu


Olemme uudistaneet ShowerLine-malleja helpottaaksemme asennusta entisestään. Näin keskiöön nousee paitsi turvallisuus myös asennuksen helppous.


– Alkuperäisessä ShowerLine-ratkaisussa seinäliitos oli hitsattu kiinni, joten kulman piti olla täsmälleen 90°. Se toi kuitenkin haasteita, jos kohteissa oli hankalia kulmia, jotka eivät olleet tarkalleen 90°, kertoo tuotepäällikkö Jacob Honoré.


– Siksi uudistuneissa ShowerLine-malleissa seinäliitos ei ole kiinni hitsattu, vaan laippa on joustava ja sitä on helpompi säätää. 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa