BIM-tuoteobjektimme MagiCadissa on päivitetty helpoiksi tuotepaketeiksi

Unidrain-lattiakaivojen suunnittelu kohteisiin on nyt entistäkin helpompaa. MagiCad-kirjastoomme on päivitetty BIM-objekteina valmiita tuotepaketteja, jotka sisältävät lattiakaivokalusteen ja viemärikaivon. Unidrainin BIM-objektit löydät MagiCadista Tarvitsetko muuta materiaalia tai apua? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme
products

Uusissa kylpyhuoneissa on usein rinnakkain kaksi suihkua, joiden alle sopii luontevasti vierekkäin kaksi  Unidrain-linjalattiakaivoa.

Kahden tai useamman Unidrainin asentaminen rinnakkain on helppoa. Flex-liitospalojen avulla lopputuloksesta saadaan haluttaessa täysin yhtenäisen näköinen.

Lattiakaivokalusteen rakenne

Unidrainin ydin on teräksinen lattiakaivokaluste, jossa on laipparakenne vedeneristeen turvallista liittämistä varten. Lattiakaivokaluste on tämän vuoksi aina pidempi kuin näkyviin jäävä kehys. Jos kaksi vakiomittaista Unidrainia asennetaan vierekkäin, näkyviin jäävien kehysten väliin jää 120 mm tilaa. Tyhjää tilaa jää useimmiten myös nurkkiin.

Flex-liitoskehysten käyttö

Keskelle ja nurkkiin jäävät tilat voi toki laatoittaa joko leikaten pieniä laattapaloja tai leikkaamalla suuret laatat siten, että Unidrain “upotetaan” laattaan. Välien laatoittamisen voi kuitenkin helposti välttää käyttämällä Flex-liitoskehyksiä.

Flex-liitoskehykset ovat metallisia paloja, joiden profiili on sama kuin Unidrainin kehysten. Niitä voi käyttää kehysten välissä ja päissä laattapalojen tavoin. Laatoitusvaiheessa Flex-pala kiinnitetään laattalaastilla paikoilleen ja saumataan normaalisti. 

Valikoima

Flex-liitoskehyksiä on saatavilla sekä ClassicLine- että HighLine-malliston kehyksiin. Pituuksia on saatavilla 10 mm välein välillä 10-120 mm. Myös muita pituuksia voidaan valmistaa tilauksesta – ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa