Arkkitehti kertoo: Tämän vuoksi valitsen Unidrainin

Keskustelimme Coben arkkitehdin Nikola Antonijevicin kanssa muotoilusuuntauksista, Unidrainin valinnasta ja hyvän asiakaspalvelun arvosta. Tässä artikkelissa hän kertoo ajatuksiaan täydellisestä kylpyhuoneesta ja siitä, miten siihen päästään.

Viimeisen kahden vuoden ajan arkkitehti MAA Nikola Antonijevic on piirtänyt ja kehitellyt hyviä ideoita tanskalaiselle arkkitehtuuritoimisto Cobe A/S:lle. Sitä ennen hän työskenteli norjalaisessa Nordic Office of Architecturessa. Vuosien mittaan hän on tutustunut tuotteisiimme useaan otteeseen – ja yhdessä olemme löytäneet parhaat ratkaisut erilaisiin projekteihin.


Lue alta lisää Nikolan ajatuksista täydellisistä kylpyhuoneista. Ammattilaiselta ammattilaisille:

Tämän hetken trendit vaativat pelkistettyä, voimakasta tyyliä


Puhutaanpa sitten suurten taloyhtiöiden kylpyhuoneista tai omakotitaloista, trendisuuntauksia on monia. Yhteistä on kuitenkin se, että tyylin on oltava pelkistetty ja värikäs ja pintojen suuria ja minimalistisia.


On selkeästi nähtävissä, että ihmiset tekevät nyt yleisesti ottaen rohkeita valintoja. He uskaltavat käyttää värejä, erottua joukosta, valita suuria laattoja tai antaa käsittelemättömän betoniseinän olla sellaisenaan. Ja arkkitehdin pitää mahdollistaa tämä parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestäni nyt mennään kohti näyttäviä kylpyhuoneita, joissa näkyy rohkeus, pelkistetty tyyli ja rehellisyys materiaalivalinnoissa.

Keep it simple


Unidrainin tuotteet sopivat hyvin näihin trendeihin. Kapeat linjalattiakaivot eivät pistä liikaa silmään ympäröivästä tilasta. Laadukas muotoilu ei ole ylisuunniteltua. Tuote on hillitty ja sulautuu kauniisti ympäristöönsä. 


Niin paradoksaaliselta kuin se kuulostaakin, Unidrainin kaivojen vahvuus on juuri se, ettei niitä juuri huomaa. Siksi uskon, että useimmissa tapauksissa monet arkkitehdit suosittelevat linjalattiakaivojen käyttämistä. Niillä voi tuoda lisäarvoa moneen projektiin.

Hyvä sparrauskumppani


Yksi hyvän suunnitteluprosessin tärkeimmistä asioista on se, että saa oikeanlaista neuvontaa ja sparrausta matkan varrella. Jos olen tilanteissa, joissa on teknisiä haasteita, Unidrainilla on aina tarjolla hyvää sparrausta. Ja on tärkeää, että voin arkkitehtina valita parhaat mahdolliset ratkaisut muille rakennusprosessin kumppaneille.


Unidrain valitaan muotoilun ansiosta, mutta valitsisin Unidrainin ehdottomasti myös siksi, että tiedän tuotteiden olevan laadukkaita ja toimittajan tarjoavan hyvän teknisen tuen.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa