312 linjalattiakaivoa mittatilaustyönä suurelle hotelliketjulle

Norjassa Tromssan uudelle Vervet-alueelle rakennetaan Scandicin kolmas hotelli kauniille paikalle veden äärelle. Hotelliin tulee 305 huonetta sekä muita tiloja, kuten ravintola, sky bar, kattoterassi ja kokoushuoneita

Vastaamme rakennushankkeessa kylpyhuoneiden kalustamisesta klassisilla linjakaivoillamme, jotka on räätälöity erityisesti tähän hankkeeseen.

Tanskalainen Green Box on valmistanut tulevaan Scandic-hotelliin 312 kylpyhuone-elementtiä tehtaallaan Aulumissa. Kylpyhuoneissa ClassicLine-linjalattiakaivomme on suihkutilan keskeinen elementti.

Mukautumiskykyinen

Olemme linjalattiakaivojen vakiotoimittaja Green Boxin kylpyhuoneissa. Näin on myös Tromssan hankkeessa, mutta tähän Scandic-hotelliin hotelliketju halusi mustat ClassicLine-linjalattiakaivot.

– ClassicLine-linjalattiakaivo on yleisesti saatavana vain harjatusta teräksestä valmistettuna, mutta Scandicin pyynnöstä päätimme valmistaa 312 ClassicLine -linjalattiakaivot mittatilaustyönä mustana toiveiden mukaisesti, kertoo Anders W. Christensen, Area Sales Manager.

Hän jatkaa:

– Uuteen Scandic-hotelliin valittu lattiakaivo ei siis ole vakiotuote, mutta keskustelujemme, hankkeen laajuuden ja tulevan potentiaalin perusteella päätimme, että haluamme räätälöidä toimituksen juuri hankkeeseen sopivaksi. Meillä on varsin joustava lähestymistapa tuotekehitykseen: pyydettäessä pyrimme auttamaan ja vastaamaan hankkeisiin liittyviin toivomuksiin.

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, kuten tyylikkään mustan ClassicLine-linjalattiakaivon uuteen Scandic-hotelliin. Mahdollisuus valmistaa tuotteita mittatilaustyönä erityishankkeisiin on keskeinen osa liiketoimintaamme. Myös Green Box ja muut yhteistyökumppanimme arvostavat suuresti kykyämme räätälöidä tuotteita toiveiden mukaisesti.

– Unidrain on valintamme tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden vuoksi. Se, että yritys pystyy myös vastaamaan asiakkaiden erityistoiveisiin valmistamalla lattiakaivoja mittatilaustyönä, on luonnollisesti lisäetu, Green Boxin myyntipäällikkö Kenneth Nygaard kertoo.

Olemme aina valmiita neuvomaan ja opastamaan kaikkia asiakkaitamme. Asiantuntemuksemme pohjalta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja niin suuriin kuin pienempiin hankkeisiin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa